Αρχική σελίδα Όλες οι υπηρεσίεςΕξωτερικός Χώρος Διαμόρφωση Κήπου | Διακόσμηση

Διαμόρφωση Κήπου | Διακόσμηση

από admin
18692 Προβολές
Διαμόρφωση Κήπου | Διακόσμηση

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ

1. ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ!
2. ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!
3. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ!
Κηπουρικές Υπηρεσίες, Πάρτε την καλύτερη Προσφορά
Πατώντας (Αποστολή στους Επαγγελματίες) αποδέχεσαι τους όρους και προϋποθέσεις του κανονισμού GDPR & του www.texnites.bestgr.gr.

Διαμόρφωση Κήπου | Διακόσμηση ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ.

 Ερχόμαστε δωρεάν στον χώρο σας και σας ενημερώνουμε για τη Διαμόρφωση του Κήπου σας, τις διάφορες δυνατότητες αντιμετώπισης του προβλήματος σας και το κόστος, χωρίς απολύτως καμία δέσμευση.

Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης για τον κήπο και την αυλή σας που θα λατρέψετε! Μπάρμπεκιου, χαλάρωση, λουλούδια και άλλα που θα φέρουν την Άνοιξη στο σπίτι σας!

Διαμόρφωση κήπου – Διακόσμηση

 

Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων παντός τύπου

Ο τεχνίτης μας κηπουρός αναλαμβάνει τη διαμόρφωση του εξωτερικού σας χώρου. Με βάση την εμπειρίας μας μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς τα ακόλουθα :

 • Διαμόρφωση Κήπου
 • Κατασκευή Πισίνας
 • Πέργκολες
 • Το Μπάρμπεκιου
 • Φράχτες – Μάντρες
 • Γκαράζ αυτοκινήτου – Κατασκευή Ράμπας
 • Πλακοστρώσεις
 • Σταμποτά – Βιομηχανικά Δάπεδα
 • Περιφράξεις
 • Προστατευτικά Κάγκελα
 • Κατασκευή Κήπου
 • Αυτόματο Πότισμα
 • Κλάδεμα Δέντρων
 • Πτυσσόμενα Κάγκελα
 • Περίφραξη Οικοπέδου
 • Μεταφύτευση

Φράχτες Κήπου

 • Κηπουρικές Εργασίες
 • Τοποθέτηση Χλοοτάπητα – Συνθετικός ή Πλαστικός
 • Αρχιτεκτονική Κήπων
 • Κάγκελα Αλουμινίου
 • Περίφραξη Κήπου
 • Διαμόρφωση Αυλής
 • Φράχτες Αλουμινίου
 • Διαμόρφωση Κήπου με Πέτρα
 • Κηπουρός
 • Περίφραξη Μπαλκονιού
 • Συντήρηση Κήπου

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΗΠΟΥ

 Εργασίες κατασκευής κήπου

Τιμή*
 Ανάλυση εδάφους          40 €
 Σχεδιασμός με την χρήση φωτορεαλιστικού προγράμματος                από 60 
 Κατασκευή κήπου Κοστολόγηση μετά από μελέτη
 Διαμόρφωση κήπου Κοστολόγηση μετά από μελέτη
 Διαμόρφωση μπαλκονιού Κοστολόγηση μετά από μελέτη

 

 Εργασίες αυτόματου ποτίσματος

 Τιμή*
 Κατασκευή δικτύου αυτόματου ποτίσματος  από 60 €

 Έλεγχος και ρύθμιση δικτύου

 30 €
 Επιδιόρθωση δικτύου  από 40 

 

 Εργασίες για το γκαζόν

 Τιμή*
 Τοποθέτηση έτοιμου χλοοτάπητα      € /τ.μ.
 Απλό κούρεμα γκαζόν  από 30 
 Μηνιαία συντήρηση γκαζόν  από 50 
 Εξαέρωση γκαζόν  από 60 
 Φυτοπροστασία γκαζόν  από 30 
 Λίπανση γκαζόν  από 40 

 

      Εργασίες συντήρησης του κήπου

Τιμή*
 Μηνιαία συντήρηση κήπου από 50 
 Περιποίηση φυτών από 40 
 Κλάδεμα πλαισίων από 30 
 Κλάδεμα φυτοφρακτών από 60 
 Κλάδεμα καρποφόρων δένδρων από 30 
 Φυτοπροστασία κήπου από 30 
 Λίπανση κήπου από 40 

*Όλες οι τιμές είναι ενδεικτικές και δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Ζούμε σε μια χώρα, που τουλάχιστον για 7 μήνες το χρόνο έχουμε το πλεονέκτημα της άμεσης επικοινωνίας με τη φύση, η διαμόρφωση κήπου και του εξωτερικού χώρου, είτε αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία των… κρεμαστών κήπων της Βαβυλώνας, είτε απλά να πρασινίσουμε το μπαλκόνι μας, σχεδόν επιβάλλεται.

Γιατί η καλή οργάνωση από την αρχή είναι βασικός παράγοντας επιτυχίας!

Διαμόρφωση κήπου – Διακόσμηση

Η καλή οργάνωση από την αρχή είναι βασικός παράγοντας επιτυχίας, ακόμη κι αν το «εγχείρημα» περιλαμβάνει την αγορά 4-5 ανθοφόρων φυτών.

Η πρώτη κίνηση λοιπόν είναι ανάλογα με το χώρο που διαθέτει κάποιος να αφιερώσει λίγο χρόνο για να σκεφτεί πως ακριβώς θα ήθελε να είναι ο κήπος, η αυλή ή το μπαλκόνι του.

Δηλαδή ποιο στιλ του αρέσει (minimal, μεσογειακό κ.ά.), τι είδους φυτά θα χρησιμοποιηθούν, αν θα υπάρχει κάποιος ειδικός χώρος αναψυχής, όπως μια μεγάλη τραπεζαρία ή μια αιώρα, αν θα δημιουργηθεί χώρος παιχνιδιού για τα παιδιά,  κ.λπ.

Ενδεχομένως εάν υπάρχει η απαραίτητη ευρυχωρία και ο προϋπολογισμός το αντέχει, η κατασκευή μιας πέργκολας ή η αγορά μιας λυόμενης πισίνας ή σιντριβανιού, είναι επίσης θέματα που θα πρέπει να μελετηθούν.

Σε πρώτη φάση και για να έχετε από κάπου να ξεκινήσετε, μπορείτε να πάρετε ιδέες για την αρχιτεκτονική και το στιλ του κήπου σας από το internet ή τα θεματικά περιοδικά που είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων.

Αναμφίβολα θα βρείτε πολλές έξυπνες και αποτελεσματικές λύσεις που θα ταιριάζουν στο χώρο σας, αλλά και στο πορτοφόλι σας.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΗΠΟΥ – ΒΕΡΑΝΤΑΣ – ΑΥΛΗΣ 

Διαμόρφωση κήπου – Διακόσμηση

Ξεκινώντας από το κόστος ενός μικρού κήπου στο μπαλκόνι σας, όλα εξαρτώνται από το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε και πόσο χώρο θέλετε να καλύψετε.

Αν για παράδειγμα έχετε ένα μπαλκόνι 15-20 τ.μ. και θέλετε να βάλετε πήλινες γλάστρες και παρτέρια ολόγυρα, τότε το κόστος, μαζί με το χώμα και τα λουλούδια, θα ανέλθει γύρω στα 300 με 500€.

Πολύ πιο οικονομική είναι η λύση της αγοράς 4-5 ανθοφόρων φυτών!

Κάποιων οπωροκηπευτικών και δύο θάμνων ή φοινικοειδών, καθώς η μέση τιμή δεν ξεπερνάει τα 80 ευρώ.

Όλα εξαρτώνται βέβαια από το βαθμό ανάπτυξης των φυτών που θα επιλέξετε καθώς και την ποικιλία.

Συνολικά πάντως, μαζί με το αυτόματο πότισμα εάν φυσικά το επιλέξετε, η δαπάνη δεν θα ξεπεράσει τα 130-170 ευρώ.

Αν απ’ την άλλη, διαθέτετε ένα μεγάλο χώρο μπροστά από το σπίτι σας, θα χρειαστείτε  εξειδικευμένο επαγγελματία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ της αρχιτεκτονικής τοπίου, ο οποίος θα κάνει μια εμπεριστατωμένη μελέτη της διαμόρφωσης κήπου  στα μέτρα σας.

Μ’ αυτό τον τρόπο πιθανά να αποφύγετε τα περιττά έξοδα και τα λάθη που ενδέχεται να κάνετε εάν ενεργήσετε μόνοι σας.

 Η βασική “φιλοσοφία” και γενικές αρχές της διαμόρφωσης κήπου!

Διαμόρφωση κήπου

Η βασική “φιλοσοφία” και γενικές αρχές για την διαμόρφωση κήπου ενός μικρού χώρου με στόχο τόσο την μέγιστη αξιοποίησή του λειτουργικά όσο και την καλύτερη εικόνα του αισθητικά, είναι σχεδόν ίδιες, είτε πρόκειται για ένα δωμάτιο του σπιτιού είτε για έναν εξωτερικό χώρο.

Μοναδική σημαντική διαφορά ότι σε αντίθεση!

Μοναδική σημαντική διαφορά ότι σε αντίθεση με τα …έπιπλα τα δέντρα και φυτά αναπτύσσονται, ο όγκος και η όψη τους μεταβάλλονται με τον χρόνο και τις εποχές, κάτι που πρέπει να συνυπολογιστεί κατά τον αρχικό σχεδιασμό διαμόρφωση ειδικά ενός μικρού κήπου, αυλής ή μπαλκονιού.

Διαμόρφωση κήπου – Διακόσμηση

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ενός κήπου ή μιας αυλής το πρωταρχικό και αυτό από το οποίο θα πρέπει να ξεκινήσετε σχεδιάζοντας την διαμόρφωσή τους είναι να αποφασίσετε ποια, κατά βάση, χρήση θα εξυπηρετεί.

Αν δηλαδή πρόκειται για έναν χώρο που μπορεί συνολικά να διατεθεί για “πράσινο”, αν θα περιλαμβάνει και ένα σημείο διαμορφωμένο σε “καθιστικό” εξωτερικού χώρου και ποιες από τις δύο αυτές χρήσεις είναι εκείνη που περισσότερο σας ενδιαφέρει.

Είναι προφανές ότι ο χώρος που “απομένει” για δέντρα-φυτά σε έναν μικρό κήπο που όμως θέλετε να τοποθετήσετε και π.χ μια πέργκολα, μεγάλο τραπέζι, κάποια ψησταριά κλπ. είναι κατά πολύ διαφορετικός  από ότι στην περίπτωση που αυτό που σας ενδιαφέρει είναι …η πολύχρωμη εικόνα και θέα του από ένα ανεξάρτητο από αυτόν μπαλκόνι.

Διαμόρφωση κήπου

Η εκμετάλλευση του ύψους!

Η εκμετάλλευση του ύψους, όπως ακριβώς και στην εσωτερική αρχιτεκτονική και διακόσμηση, είναι παραπάνω από το μισό της “μαγικής” συνταγής και για μικρούς εξωτερικούς χώρους.

Δέντρα τοποθετημένα στα σωστά σημεία, αναρριχώμενα κάθε είδους σε φράχτες ή όποιο δυνατό σημείο και μερικές γλάστρες, αρκούν για να δημιουργήσουν έναν “γεμάτο” κήπο ανεξάρτητα από το συνολικό μέγεθος του χώρου, λειτουργώντας ταυτόχρονα αισθητικά πολύ πιο πετυχημένα από όσο αν στον ίδιο χώρο επιλέξετε να τοποθετήσετε σχεδόν αποκλειστικά …άπειρες χαμηλές γλάστρες.

Αντίθετα με την ευρέως διαδεδομένη αντίληψη!

Αντίθετα με την ευρέως διαδεδομένη αντίληψη και οι μικροί εξωτερικοί χώροι διαμορφώνονται πολύ πιο καλαίσθητα με την χρήση λιγοστών, ομοιόμορφων αλλά και μεγάλου μεγέθους στοιχείων, με την ίδια λογική που θα κάνει ένα μικρό δωμάτιο να φαίνεται πολύ πιο “ασφυκτικό” και μικρότερο αν πχ το γεμίσετε με πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους μικρά έπιπλα-αντικείμενα.

Γιατί το κλίμα, και η τοποθεσία παίζουν βασικό ρόλο!

Οι δυνατότητες που σας προσφέρει τόσο το κλίμα, η τοποθεσία αλλά και ο διαθέσιμος χρόνος σας για την ενασχόληση με την φροντίδα του είναι επίσης παράγοντες που επηρεάζουν καθοριστικά τον σωστό-πετυχημένο διαχρονικά σχεδιασμό ενός εξωτερικού χώρου και βάσει αυτών θα πρέπει να …προσαρμόσετε όλες τις επιμέρους επιλογές σας.

Διαμόρφωση κήπου

Αν για παράδειγμα δεν έχετε τον χρόνο να …σκουπίζετε τα πεσμένα φύλλα μιας βουκαμβίλιας, όπως και αν επειδή σας αρέσει πολύ επιλέξετε οπωσδήποτε να την φυτέψετεγια να “γεμίσετε” έναν φράχτη, τοίχο κλπ.  ακόμη και σε σημείο που δεν θα ευδοκιμήσει-αναπτυχθεί σωστά, σύντομα η εικόνα δεν θα είναι αυτή που είχατε …ονειρευτεί αλλά ενός …παραμελημένου σημείου του κήπου ή της αυλής σας.

Γενικά στα μεγάλου μεγάλου μεγέθους φυτά, αναρριχώμενα ή δέντρα μια πρακτική επιλογή είναι να διαλέξετε ανθεκτικά, πολυετή και “εύκολα” είδη που δεν απαιτούν ιδιαίτερες φροντίδες.

Θα προσφέρουν στο σύνολο του κήπου ή της αυλής σας ένα πλούσιο πράσινο “φόντο” και να προσθέσετε το …χρώμα που έχει ανάγκη ένας κήπος με κάποια μικρότερα ή εποχιακά φυτά, είτε συγκεντρωμένα σε ένα παρτέρι ή σημείο με γλάστρες, είτε τοποθετημένα περιμετρικά στην περίφραξη του κήπου ή του σημείου που θα διαμορφώσετε ως καθιστικό, ανάλογα με το συνολικό μέγεθος του χώρου.

Οι “κατά ύψος λύσεις”, με διαφόρων ειδών επιλογές!

Θα σας δώσουν την δυνατότητα σε πολύ μικρό χώρο να …χωρέσετε πολλά διαφορετικά είδη.

Διαμόρφωση κήπου Γκαζόν και Δένδρα

Τα παρτέρια σε σχήμα σπιράλ, οι γλάστρες ανθοστήλες ή και οι “πύργοι” δημιουργημένοι από γλάστρες διαφορετικών μεγεθών η μία μέσα στην άλλη, οι κρεμαστές γλάστρες κάθε μορφής, τα αναρριχώμενα κάθε είδους που ταυτόχρονα θα καλύψουν “άχαρα” σημεία όπως περιφράξεις, τοίχους κλπ. είναι μερικές τέτοιες ιδέες.

Ακόμη και ένα μικρός λαχανόκηπος μπορεί θαυμάσια να δημιουργηθεί σε αυτή την διάταξη σε πολύ μικρό χώρο χρησιμοποιώντας ένα μικρό παρτέρι ή μεγάλα δοχεία φύτευσης.

Για είδη μικρή ανάπτυξης και πλαισιώνοντας το ίδιο σημείο με ένα μέσο στήριξης αποτελούμενο από απλό σύρμα για να “ανεβάσετε” είδη όπως αγγουριές, κολοκυθιές, ντομάτες κλπ.

Δείτε και εδώ οικονομικές και πρακτικές ιδέες-τρόπους στήριξης αναρριχώμενων φυτών.

Κήπου – Διακόσμηση

Δέντρα-φυτά που παραμένουν πράσινα όλο το χρόνο χωρίς να απαιτούν ιδιαίτερες φροντίδες, είναι μια επιλογή που εξασφαλίζει επίσης την όμορφη όψη ενός εξωτερικού χώρου όλες τις εποχές.

Αντίθετα αν π.χ βασιστείτε αποκλειστικά στο …χρώμα ανοιξιάτικων ή καλοκαιρινών ειδών που η ανθοφορία τους δεν κρατά πολύ, το αποτέλεσμα θα είναι ένας “ζωντανός” κήπος για …λίγες μόνο εβδομάδες.

Ενώ π.χ οι τριανταφυλλιές σε κάθε τους μορφή από τις πολύ μικρές έως τους θάμνους και τις αναρριχώμενες είναι ένα είδος που εκτός από την εποχή του κλαδέματος ποτέ δεν είναι “‘άδειες”, όπως επίσης γεράνια, γιασεμί, γαρυφαλλιές, παχύφυτα, αγιόκλημα, ρυγχόσπερμα, κισσός, πικροδάφνες, κλπ.

Αντίστοιχες επιλογές σε δέντρα!

Αντίστοιχες επιλογές σε δέντρα όπως π.χ οι ελιές, πεύκα, κουκουναριές, πιπεριές, λεμονιές κλπ. θα σας εξασφαλίζουν πράσινο όλες τις εποχές και …χρώμα ανά διαστήματα, σε αντίθεση με το να στηρίξετε την εικόνα ενός μικρού κήπου π.χ σε μια μουριά ή μια κληματαριά που όσο όμορφες θα είναι το διάστημα του καλοκαιριού τόσο τις υπόλοιπες εποχές θα δημιουργούν την εικόνα ενός “άδειου” κήπου.

 Επιλέξτε γλάστρες για μικρούς κήπους-αυλές!

Κήπου – Διακόσμηση

Επιλέγοντας γλάστρες για μικρούς κήπους-αυλές και πάλι προτιμήστε είτε λιγότερες, μεγαλύτερες και σχετικά ταιριαστές μεταξύ τους σε εμφάνιση, είτε συγκεντρώστε μικρότερα δοχεία φύτευσης ανά σημεία και εάν είναι δυνατόν όχι τοποθετημένα απευθείας στο δάπεδο αλλά σε ένα ελαφρά ψηλότερο σημείο.

Η συνολική εικόνα του χώρου με την διάταξη αυτής της μορφής είναι περισσότερο καλαίσθητη αλλά και πρακτική αφήνοντας τον απαιτούμενο ελεύθερο χώρο για να …κινείστε σε έναν μικρό κήπο.

 

ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ 

Διαμόρφωση κήπου – Διακόσμηση

 • Αν θέλετε κρεμαστές γλάστρες ή παρτέρια, καλό θα ήταν, αν δεν υπάρχουν από κατασκευής, να τα τοποθετήσετε προς το μέσα μέρος του εξωτερικού κάγκελου, διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθεί κίνδυνος για τους περαστικούς.

Ο κήπος πρέπει να εναρμονίζεται!

 • Ο κήπος πρέπει να εναρμονίζεται με το γενικότερο ύφος της οικοδομής.
 • Οι πήλινες γλάστρες χρειάζονται συχνότερο πότισμα από ότι οι πλαστικές γιατί απορροφούν το νερό και εξατμίζεται γρηγορότερα από τους πόρους της γλάστρας μας.
 • Απαιτείται προσοχή στην επιλογή των φυτών (μέγεθος, χρώμα, συντήρηση), καθώς μπορεί ορισμένα είτε να αναπτυχθούν υπερβολικά και να μην ταιριάζουν με το χώρο, είτε να μην αντέξουν στο μικροκλίμα της περιοχής σας.

Τα φοινικοειδή chicas αποτελούν την ιδανική λύση!

 • Τα φοινικοειδή chicas αποτελούν την ιδανική λύση και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.
 • Για την καλύτερη στήριξη των αναρριχητικών φυτών (κισσός, αγιόκλημα) η πέργκολα πρέπει να έχει στην οροφή της συρμάτινα πλέγματα.
 • Τα φυτά δεν πρέπει να εμποδίζουν τη θέα από τα μπαλκόνια και τα παράθυρα ούτε να κρύβουν το φως.
 • Tα δάπεδα με χαλίκι απορροφούν τα όμβρια νερά και δημιουργούν μια φυσική, ευχάριστη επιφάνεια.

Τα οπωροκηπευτικά απαιτούν αρκετό ήλιο!

 • Τα οπωροκηπευτικά απαιτούν αρκετό ήλιο. Μπορείτε να φυτέψετε τομάτες, πιπεριές, μαρούλια, μελιτζάνες κ.ά.
 • Οι κατάλληλες εποχές για να μεταφυτεύσετε τα φυτά σας είναι η άνοιξη και ο χειμώνας.
 • Σε περίπτωση που τοποθετηθούν γλάστρες σε ψηλά σημεία πρέπει να στερεωθούν με ασφάλεια.

 

 • Όσον αφορά την περιτοίχιση και τους φράχτες, η νομοθεσία επιτρέπει συμπαγή τοίχο ύψους ενός μέτρου και πάνω από αυτόν διάτρητη περίφραξη.
 • Κατά τη διαμόρφωση του κήπου πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι δεν θα αλλάξει η γενική ιδέα και προοπτική των ηλιόλουστων και των σκιερών σημείων.

Ο έλεγχος κίνησης ανθρώπων και ζώων!

 • Ο έλεγχος κίνησης ανθρώπων και ζώων και ο έλεγχος κλίματος (ανέμου, θορύβου, ακτινοβολίας κ.λπ.) θεωρείται απαραίτητος πριν να ξεκινήσετε να φτιάχνετε τον κήπο σας.
 • Λόγοι ασφαλείας επιβάλλουν τον καλό φωτισμό των εξωτερικών χώρων.
 • Κατά τη διαμόρφωση κήπου σε ταράτσα ή βεράντα χρειάζεται μελέτη των αντοχών της κατασκευής.

Διαμόρφωση κήπου – Διακόσμηση

Διαμόρφωση κήπου – Διακόσμηση

Διαμόρφωση κήπου – Διακόσμηση

Διαμόρφωση κήπου – Διακόσμηση

Διαμόρφωση κήπου – Διακόσμηση

Διαμόρφωση κήπου – Διακόσμηση

Διαμόρφωση κήπου – Διακόσμηση

Διαμόρφωση κήπου – Διακόσμηση

Διαμόρφωση κήπου – Διακόσμηση

Διαμόρφωση κήπου

Διαμόρφωση κήπου – Διακόσμηση

Κήπου – Διακόσμηση

Διακόσμηση Κήπου

Διακόσμηση Κήπου

Διακόσμηση Κήπου

Διακόσμηση Κήπου

Διακόσμηση Κήπου

Διακόσμηση Κήπου

Διακόσμηση Κήπου

Διακόσμηση Κήπου

Διακόσμηση Κήπου

Διακόσμηση Κήπου

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( 4.85 ) Η Συνολική Βαθμολογία Ποιότητας των επαγγελματιών μας.
Loading...

Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες

Πατήστε το βελάκι δεξιά να ανοίξει η κατηγορία