Αρχική σελίδα Όλες οι υπηρεσίεςΓυψοσανίδες Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κατασκευή Γυψοσανίδας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κατασκευή Γυψοσανίδας

από admin
1761 Προβολές
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κατασκευή Γυψοσανίδας

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ

Κύριο Σπύρο

Τηλ. 6972106551

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ

1. ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ!
2. ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!
3. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ!
Γυψοσανίδες - Ψευδοροφές - Χωρίσματα, Πάρτε την καλύτερη Προσφορά
Πατώντας (Αποστολή στους Επαγγελματίες) αποδέχεσαι τους όρους και προϋποθέσεις του κανονισμού GDPR & του www.texnites.bestgr.gr.

Η γυψοσανίδα είναι φυσική, οικολογική, εύπλαστη και δημιουργική!

Κυρίως, είναι γρήγορη και πολύ οικονομική. Για εκείνους όμως που δεν γνωρίζουν τα βασικά της, όπως τα είδη, τα ρίσκα και τα μυστικά της, μπορεί να χάσουν μια τεράστια ευκαιρία να κάνουν σπουδαίες κατασκευές με τον πλέον έξυπνο τρόπο.


Όπως συμβαίνει με καθετί που θέλουμε να κατασκευάσουμε στον χώρο μας, έτσι και η κατασκευή από γυψοσανίδα, εκτός από τεχνογνωσία και εμπειρία, θέλει να ξέρεις λίγα παραπάνω για αυτήν.

Μόνο έτσι θα είσαι θέση να εκτιμήσεις σωστά εάν η συγκεκριμένη κατασκευή δίνει πραγματική λύση στις ανάγκες σου, τι ακριβώς χρειάζεσαι, από ποιόν και σε ποιο περίπου κόστος.

[sp_easyaccordion id=”5565″]

9 Πλεονεκτήματα στην κατασκευή με γυψοσανίδα! 

Οικονομία

Χρειάζεσαι πολύ λιγότερα χρήματα για να φτιάξεις πολύπλοκες κατασκευές και έπιπλα που σε άλλη περίπτωση θα απαιτούσαν ειδικούς τεχνογνώστες και ακριβότερα ή περισσότερα υλικά.

Είναι και ο κύριος λόγος που όλο και περισσότεροι προτιμούν αυτόν τον τρόπο δόμησης για ολοένα και νέες λύσεις.

Μη Επιβάρυνση

Οι κατασκευές από γυψοσανίδα επιβαρύνουν ελάχιστα το χώρο καθώς είναι πολύ ελαφριές και άρα δεν προσθέτουν επιπλέον βάρος στο κτήριο, ενώ πρόκειται γενικά για “καθαρές” κατασκευές χωρίς σκουπίδια, λάσπες και μπάζα που απαιτούν επιπλέον κόστος για να απομακρυνθούν ή να καθαριστούν.

Χρόνος & Αντοχή

Εάν ο γρήγορος χρόνος κατασκευής είναι πολύ σημαντικός για εσάς αλλά δεν κάνετε εκπτώσεις ως προς την αντοχή της κατασκευής σας στον χρόνο, τότε η λύση της γυψοσανίδας είναι ιδανική καθώς φτιάχνεται πολύ γρήγορα και αντέχει όσο μια συμβατική κατασκευή.

Ακόμη, η γυψοσανίδα προσφέρει μεγάλη αντοχή σε παθητικές καταπονήσεις αλλά και σε σεισμούς.

Χωροθέτηση

Εάν επιθυμείς να μικρύνεις τους χώρους σου, να αλλάξεις τη διαρρύθμιση, να προσθέσεις χωρίσματα  ή και οροφές, ψευδοροφές και πατάρια, οι κατασκευές από γυψοσανίδα έχουν δημιουργηθεί ακριβώς για αυτό.

Είναι ελαφριές, ελαστικές και σε πολλές περιπτώσεις πιο ανθεκτικές από τα συμβατικά υλικά.

Εντοιχισμός

Μια αρκετά σημαντική κατηγορία των κατασκευών από γυψοσανίδα είναι ο εντοιχισμός για την απόκρυψη σημείων του χώρου μας. Σωλήνες, φωτισμός, εξαερισμοί, ακόμη και το καζανάκι της τουαλέτας, απλά με τον κατάλληλο εντοιχισμό βελτιώνουν εκπληκτικά την όψη ενός χώρου.

Βελτίωση συνθηκών

Η γυψοσανίδα εκτός από την ευελιξία της, διαδόθηκε ευρύτατα και λόγω της θερμομόνωσης, της ηχομόνωσης, του ελέγχου της υγρασίας και της αντοχής της στη φωτιά.

Προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο στην κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση, παρέχει υψηλή πυροπροστασία, ενώ έχει μεγάλες δυνατότητες ηχομόνωσης.

Διακόσμηση

Λόγω της πλαστικότητάς της, η γυψοσανίδα μπορεί να μεταμορφώσει κυριολεκτικά έναν χώρο με άριστα κομψοτεχνήματα, όσο δύσκολα ή πολύπλοκα κι αν φαντάζουν με άλλα υλικά. Απλά πες το όραμά σου και η γυψοσανίδα απλά θα το υλοποιήσει.

Δημιουργία

Ακόμη κι αν δεν το γνώριζες, στα περισσότερα καταστήματα, τα ράφια είναι φτιαγμένα από γυψοσανίδα. Το ίδιο, μπορείς να κάνεις και στο σπίτι σου αλλά μπορείς επίσης να δημιουργήσεις και έπιπλα από το μηδέν.

Βιβλιοθήκες, πάγκους, έπιπλα τηλεόρασης ή ακόμη, ένα ολόκληρο δωμάτιο πριγκήπισσας για τη μικρή σου… πραγματικά τα πάντα μπορείς να φτιάξεις!

Πάει με Όλα

Η γυψοσανίδα είναι ο τέλειος καμβάς για να βάψεις, να κολλήσεις ταπετσαρία ή ακόμη και να προσθέσεις πλακάκια. Αυτό σημαίνει, ότι θα αποτελέσει τη φυσική συνέχεια της ήδη υπάρχουσας διακόσμησης στο σπίτι σου, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

6 Συμβουλές από τους επαγγελματίες μας που πρέπει προσέξεις στην κατασκευή γυψοσανίδας!

Προσοχή στα υλικά

Φρόντισε να βρίσκεσαι επιτόπου κατά τη διάρκεια της κατασκευής ώστε να διαπιστώσεις ότι όλα τα υλικά που συμφώνησες έχουν ενσωματωθεί στην κατασκευή σου. Αν για παράδειγμα έχεις ζητήσει μόνωση θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι προστέθηκε.

Προσοχή στη σειρά εργασιών

Πριν ολοκληρωθεί η κατασκευή θα πρέπει να φροντίσεις να έχει τελειώσει κάθε εργασία ηλεκτρολογική, υδραυλική, ηλεκτρονική, τυχόν τρύπες που πρέπει να ανοιχτούν. Επίσης θυμήσου να έχεις δοκιμάσει ότι δουλεύουν όλα τα παραπάνω!

Προσοχή στο κόστος

Πρόκειται για το είδος εργασίας που δεν κοστολογείται μόνο για την κατασκευή αλλά και για τα υλικά του. Αυτό σημαίνει πως οποιοσδήποτε σου προτείνει ένα εξαιρετικά χαμηλό κόστος, ίσως χρησιμοποιήσει λιγότερα ή πολύ κατώτερης ποιότητας υλικά.

Έτσι, υπάρχει ο κίνδυνος είτε να έχεις κακό αποτέλεσμα είτε να μην διαρκέσει στον χρόνο. Άρα, ειδικά στην γυψοσανίδα, οι πολύ χαμηλές τιμές είναι ύποπτες. Ζήτα λίστα με τις εργασίες και τα υλικά αναλυτικά για την κατασκευή σου!

Προσοχή στις υποδομές

Η γυψοσανίδα είναι ευέλικτη και προσφέρεται για να ομορφύνει χώρους. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να “κρύψει” καλώδια και σωλήνες ή να περιλαμβάνει κάθε είδους υποδομή σε υδραυλικά, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά για να εξυπηρετήσει το χώρο σου. Αρκεί να το προβλέψεις.

Πρέπει να ζητήσεις από το συνεργείο να φροντίσουν να ενσωματώσουν στην κατασκευή σου τυχόν παροχές ρεύματος, νερού ή ό,τι είδους υποδομές θα πρέπει να υποστηρίξει μελλοντικά. Μην το αφήσεις για το τέλος ενώ αν δεν είσαι σίγουρος, καλύτερα να υπάρχουν οι υποδομές κι ας μην τις χρησιμοποιήσεις ποτέ, παρά να τις παραλείψεις.

Προσοχή στις συνθήκες κατασκευής

Φρόντισε η θερμοκρασία στον χώρο της κατασκευής να είναι από 10 έως 40 βαθμούς Κελσίου για όλη την περίοδο που θα τοποθετείται η γυψοσανίδα.

Προσοχή στο αποτέλεσμα

Αφού ολοκληρωθεί η κατασκευή θα πρέπει να είναι άψογη.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες

Πατήστε το βελάκι δεξιά να ανοίξει η κατηγορία