Αρχική σελίδα Όλες οι υπηρεσίεςΒαψίματα | Ελαιοχρωματισμοί Πως να επιλέξετε Χρώματα Τοίχου, ο πιο απλός και σίγουρος τρόπος

Πως να επιλέξετε Χρώματα Τοίχου, ο πιο απλός και σίγουρος τρόπος

από admin
1438 Προβολές
Πως να επιλέξετε Χρώματα Τοίχου, ο πιο απλός και σίγουρος τρόπος

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ

Γιάννη Πολυχρονόπουλο

Τηλ. 6976732013

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ

1. ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ!
2. ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!
3. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ!
Ελαιοχρωματισμοί, Πάρτε την καλύτερη Προσφορά
Πατώντας (Αποστολή στους Επαγγελματίες) αποδέχεσαι τους όρους και προϋποθέσεις του κανονισμού GDPR & του www.texnites.bestgr.gr.
Ο πιο απλός και σίγουρος τρόπος για  να επιλέξεις τα ιδανικά χρώματα για το βάψιμο των τοίχων του σπίτι σου, είναι ο εξής:
  1. Δείτε τις πιο κάτω Φωτογραφίες από έτοιμα βαμμένα σπίτια
  2. Επίλεξε πια Φωτογραφία σου αρέσει.
  3. Κάνε αντιγραφή τα χρώματα των τοίχων από την Φωτογραφία, και βάψε το δικό σου σπίτι η δωμάτιο.
Το αποτέλεσμα του ελαιοχρωματισμού θα είναι απόλυτο με αυτό το έτοιμο που σου άρεσε, Απλά και Σίγουρα!

 

[sp_easyaccordion id=”5552″]

Μάθετε πως να κάνετε την επιλογή του χρώματος…ανάλογα με τα συναισθήματα!

Ρoζ: 

ένα χρώμα χαρούμενο που έχει συνδεθεί με τη θηλυκότητα και η επιλογή του σε ένα χώρο τον κάνει να αποπνέει  θετική ενέργεια. Οι πιο έντονες αποχρώσεις του ροζ μπορούν να συμβάλλουν επίσης στη δημιουργία ενός πιο εκκεντρικού αποτελέσματος δίνοντας έντονο χαρακτήρα σε ένα χώρο.

Κόκκινο:

το παράδοξο με το κόκκινο χρώμα είναι ότι λειτουργεί διαφορετικά αναλόγως με τη διάθεση. Είναι  τολμηρό, ερωτικό,  δίνει μια αίσθηση έντονης οικειότητας  αναμφισβήτητης  ζεστασιάς αλλά και  πολυτέλειας. Ωστόσο, για κάποιους λειτουργεί παρηγορητικά και τους δίνει μια αίσθηση ανάτασης για άλλους αγχωτικά με αποτέλεσμα να τους κουράζει. Το μόνο σίγουρο για το κόκκινο είναι ότι κυριαρχεί σε ένα χώρο και δημιουργεί έντονα συναισθήματα για αυτό ακριβώς και πρέπει να είστε σίγουροι για την επιλογή σας καθώς και συνετοί ως προς τον αριθμό των επιφανειών που θα καλύψετε.

Πορτοκαλί:

Πρόκειται για ένα χρώμα ζεστό. Αντιπροσωπεύει τη χαρά της ζωής και τη δημιουργία και ακριβώς έχει την ιδιότητα να ενισχύει τη δημιουργικότητα και να δίνει την αίσθηση της άνεσης και της οικειότητας.

Κίτρινο:

Στα τριαντάφυλλα μπορεί να έχει πάρει τον κακό δρόμο συμβολίζοντας τη ζήλια, ωστόσο, στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύει τον ήλιο, παραπέμπει στο χρυσό και τον πλούτο. Όσον αφορά τη διακόσμηση είναι ένα πολύ πρακτικό χρώμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού, σχεδόν όπως το λευκό, κάνοντας ένα χώρο φιλόξενο, φωτεινό ενώ «αυξάνει» και το μέγεθός του. Έχει επίσης θετική επίδραση στην εγκεφαλική δραστηριότητα.

Πράσινο:

το χρώμα της φύσης και της ελπίδας έχει την ιδιότητα να ηρεμεί, να τονώνει, να ξεκουράζει και να ισορροπεί. Επίσης βοηθά στην καλύτερη συγκέντρωση γεγονός που το καθιστά ιδανικό για το χώρο που έχετε επιλέξει ως γραφείο.

Μπλε:

το μπλε είναι ένα χρώμα που αποπνέει φρεσκάδα και γαλήνη. Στους αιώνες έχει συνδεθεί επίσης με το βασιλικό αξίωμα και την ευγένεια. Ωστόσο παραμένει ένα ψυχρό χρώμα και ιδιαίτερα δύσκολο στη διακόσμηση ειδικά όσον αφορά τις σκούρες αποχρώσεις του και κατ’ επέκταση θέλει προσεκτικό χειρισμό. Ευνοεί τη σκέψη και το διαλογισμό.
Το ιώδες ακολουθεί τις ιδιότητες ενός από τα βασικά συστατικά του, του κόκκινου. Όπως ακριβώς το κόκκινο έχει συνδεθεί τόσο με την έννοια της ζωής όσο και του θανάτου έτσι και το μoβ είναι το χρώμα της πνευματικότητας αλλά και του πένθους. Παρά τη σημασιολογία του οι αποχρώσεις του έχουν την ιδιότητα να διεγείρουν τις αισθήσεις,  σωματικές και πνευματικές αποπνέοντας παράλληλα μια ήρεμη τονωτική και πνευματική ενέργεια

Λευκό και παλ:

Τα πολύ ανοιχτά χρώματα και το λευκό δίνουν την αίσθηση της καθαριότητας, κάνουν ένα χώρο να δείχνει μεγαλύτερος και φωτεινός.

Μαύρο:

Το μαύρο παρά το γεγονός ότι είναι φύσει καταθλιπτικό χρώμα, στη διακόσμηση αξιοποιείται κατά κόρον αλλά πάντα σε συνδυασμούς για να σηματοδοτήσει το σύγχρονο, την τεχνολογική εξέλιξη αλλά και την πολυτέλεια.  Να χρησιμοποιείται με σύνεση δίνει βάρος και κύρος σε ένα χώρο στον οποίο όμως θα είναι… δύσκολο να μένετε.

Γκρι:

Το γκρι δεν προκαλεί έντονα συναισθήματα ωστόσο ενισχύει την αίσθηση μυστηρίου, εντείνει την περιέργεια και αναπτύσσει την φαντασία

 

elaioxromatismoi_spition66 elaioxromatismoi_spition88  paint 8 16-am-labels-house-paint-design580-x-396-32-kb-jpeg-x 628e25dabddcbfb49cd314d919445403d3a422b5.990.374.c901b9cfe750548836784732ff34b581631e9891 2013-family-room-colors 3230-rainbow-panel-1920x1200-abstract-wallpaper 19081-header_4 8632840_orig 160498873_XS awesome-interior-paint-home-design-with-the-ideablog-3-ideas-to-inspire-great-interior-paint-colors  blue-bedroom-decorating-ideas-17 Cool-Beige-Master-Bedroom-Paint-Color elaioxromatismoi_spition elaioxromatismoi_spition_Girl-bedroom elaioxromatismoi_spition1 elaioxromatismoi_spition3 elaioxromatismoi_spition4 elaioxromatismoi_spition7 elaioxromatismoi_spition8 elaioxromatismoi_spition9 elaioxromatismoi_spition11 elaioxromatismoi_spition12 elaioxromatismoi_spition13 elaioxromatismoi_spition15 elaioxromatismoi_spition17 elaioxromatismoi_spition18 elaioxromatismoi_spition21 elaioxromatismoi_spition22 elaioxromatismoi_spition23  elaioxromatismoi_spition27 elaioxromatismoi_spition35
elaioxromatismoi_spition123

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες

Πατήστε το βελάκι δεξιά να ανοίξει η κατηγορία