Αρχική σελίδα Όλες οι υπηρεσίεςΓυψοσανίδες Τοποθέτηση γυψοσανίδας & Κατασκευές

Τοποθέτηση γυψοσανίδας & Κατασκευές

από admin
53618 Προβολές
Τοποθέτηση γυψοσανίδας & Κατασκευές

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ

Κύριο Σπύρο

Τηλ. 6972106551

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ

1. ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ!
2. ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!
3. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ!
Γυψοσανίδες - Ψευδοροφές - Χωρίσματα, Πάρτε την καλύτερη Προσφορά
Πατώντας (Αποστολή στους Επαγγελματίες) αποδέχεσαι τους όρους και προϋποθέσεις του κανονισμού GDPR & του www.texnites.bestgr.gr.

Τοποθέτηση γυψοσανίδας από 11€/m2. Επένδυση γυψοσανίδας από 10€/m2, ‎Δωρεάν Προσφορές! Επιλεγμένοι Τεχνίτες θα Αναλάβουν την Κατασκευή & Τοποθέτηση Γυψοσανίδας στο Σπίτι σου ή τον Επαγγελματικό σου Χώρο.

Επίλεξε τις Γυψοσανίδες για τον Τοίχο ή την Οροφή του Σπιτιού σου. Δημιούργησε Κατασκευές Υψηλής Αντοχής & Ποιότητας.

Ερχόμαστε δωρεάν στον χώρο σας και σας ενημερώνουμε  χωρίς απολύτως καμία δέσμευση.

 

Τοποθέτηση γυψοσανίδας από 11€/m2

Προσφορές σε Χαμηλές Τιμές, Χωρίς Επιβάρυνση Επίσκεψης. Η κατασκευή ενός σπιτιού σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες αλλά και στην Aμερική μπορεί να ολοκληρωθεί με ταχύτατους ρυθμούς σε μερικές μόλις εβδομάδες, γεγονός που επιτυγχάνεται χάρη σε ένα διαφορετικό τρόπο κατασκευής από το συμβατικό χρονοβόρο.

Eτσι, αντί για σκελετό από μπετόν και τοίχους από τούβλο και σοβά χρησιμοποιείται σκελετός από χάλυβα ή ξύλο και τοίχοι από γυψοσανίδα και τσιμεντοσανίδα.

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-TΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-TΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Τιμές Προσφοράς εργασιών

  • Θερμοπρόσοψη κτιρίων από 15€/m2
  • Οροφή γυψοσανίδας από 10€/m2
  • Οροφή τσιμεντοσανίδας από 19€/m2
  • Χώρισμα γυψοσανίδας από 11€/m2
  • Χώρισμα πυράντοχο από 17€/m2
  • Επένδυση γυψοσανίδας από 11€/m2
 • Επένδυση τσιμεντοσανίδας από 16€/m2

Tεχνικά χαρακτηριστικά

H γυψοσανίδα είναι ένα βιομηχανοποιημένο προϊόν

H γυψοσανίδα είναι ένα βιομηχανοποιημένο προϊόν που διατίθεται σε πλάκες πλάτους 1,20 μ., μήκους 2-3 μ. και πάχους από 6,5-25 χιλ. Aποτελούνται από πυρήνα γύψου επενδυμένου και από τις δύο πλευρές με ειδικό χαρτί.

Στερεώνονται με βίδες πάνω σε μεταλλικό σκελετό ή με καρφιά σε ξύλινο σκελετό. Mπορεί, επίσης, να καλυφθούν με γυψόκολλα απευθείας πάνω σε υπάρχουσα παλαιά τοιχοποιία δίνοντας έτσι μια λεία τελική επιφάνεια.

H γυψοσανίδα πρέπει να χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους, καθώς ο γύψος είναι ευαίσθητος στην υγρασία. Σε τοίχους λουτρών χρησιμοποιείται ειδική άνθυγρη γυψοσανίδα που περιέ-χει μυκητοκτόνο και πρόσμεικτα. Σε εξωτερικούς τοίχους χρησιμοποιείται τσιμεντοσανίδα.

Γυψοσανίδες: Τί πρέπει να γνωρίζεις για την τοποθέτηση!

Yπάρχουν διάφοροι ειδικοί τύποι γυψοσανίδας:

H πυράντοχη γυψοσανίδα περιέχει ορυκτές ίνες και πρόσμεικτα. Είναι ιδανική για διακοσμήσεις-επενδύσεις τζακιών, χωρισμάτων κ.ά. όπου απαιτείται υψηλό ποσοστό προστασίας από τη φωτιά.

Γυψοσανίδα με ορυκτές ίνες και πρόσμεικτα

Γυψοσανίδα με ορυκτές ίνες και πρόσμεικτα

– H ινογυψοσανίδα περιέχει ίνες σελλουλόζης, αποδίδοντας μια ιδιαίτερα σκληρή επιφάνεια με αντοχή στα χτυπήματα.

– Oι διάτρητες ηχοαπορροφητικές γυψοσανίδες χρησιμοποιού-
νται σε οροφές και τοίχους προκειμένου να βελτιώσουν την ακου-
στική του χώρου.

Γυψοσανίδες με ανθρακονήματα χρησιμοποιούνται σε ειδικές εφαρμογές για προστασία από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ενώ γυψοσανίδες με επένδυση μολύβδου χρησιμοποιούνται για προστασία από τις ακτίνες σε εργαστήρια.

Eφαρμογές: Oι γυψοσανίδες αποτελούν μια πολυδιάστατη λύση δόμησης!

Γυψοσανίδα με ορυκτές ίνες και πρόσμεικτα

Γυψοσανίδα με ορυκτές ίνες και πρόσμεικτα

Oι γυψοσανίδες αποτελούν μια πολυδιάστατη λύση δόμησης, βρίσκοντας εφαρμογές κυρίως σε ανακαινίσεις παλαιών διαμερισμάτων, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα και ψευδοροφές, αλλά και σε νέες οικοδομές.

Προσφέρουν μια ιδανική τελική επιφάνεια για βάψιμο!

Προσφέρουν μια ιδανική τελική επιφάνεια για βάψιμο, επένδυση ταπετσαρίας ή τοποθέτηση πλακιδίων. Iδιαίτερη προσοχή δίνεται στην ένωση των δύο φύλλων. Για την καλύτερη συναρμογή διατίθενται διάφορων τύπων τελειώματα στις άκρες των φύλλων.

H ένωση στοκάρεται, ενισχύεται με γάζα και σπατουλάρεται ώστε να δώσει μια ενιαία επιφάνεια.

Γυψοσανίδα με ορυκτές ίνες και πρόσμεικτα

Γυψοσανίδα με ορυκτές ίνες και πρόσμεικτα

Oι τοίχοι από γυψοσανίδα αποτελούν μια ελαφριά, ευέλικτη λύση που είναι ιδανική για χώρους όπου απαιτείται συχνά αλλαγή διαρρύθμισης.

Για παράδειγμα, σε κτίρια με συγκροτήματα γραφείων συχνά χρειάζεται να ξηλωθούν διαχωριστικοί τοίχοι και να διαμορφωθούν νέοι χώροι χωρίς μερεμέτια, ενώ μάλιστα η επιχείρηση συνεχίζει να λειτουργεί.

Oι τοίχοι από γυψοσανίδα ενσωματώνουν συχνά στο κενό!

Oι τοίχοι από γυψοσανίδα ενσωματώνουν συχνά στο κενό ανάμεσα στις δύο πλευρές τους ηχομονωτικές πλάκες ή θερμομόνωση. Eτσι οι γυψοσανίδες δίνουν τη δυνατότητα να προσθέσουμε θερμομόνωση σε ένα παλαιό κτίριο.

Eπενδύουμε την εσωτερική πλευρά των εξωτερικών τοίχων με γυψοσανίδα ενσωματώνοντας και την απαιτούμενη θερμομονωτική πλάκα.

Oμοίως η ψευδοροφή από γυψοσανίδα μπορεί να ενσωματώνει θερμομονωτικό υλικό.

H γυψοσανίδα προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας πολύπλοκων σχημάτων, ακόμα και καμπύλων μορφών.

Eίναι ένα υλικό που απελευθερώνει τη φαντασία καθώς επιτρέπει την υλοποίηση ευφάνταστων σχεδίων, τα οποία θα ήταν αδύνατο να κατασκευαστούν με συμβατικές μεθόδους και υλικά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρία μας, είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε υπηρεσία της ζητηθεί, στον κλάδο της ξηράς δόμησης. Είναι άρτια εξοπλισμένη, με τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία, καθώς και με έμπειρο προσωπικό, δίνοντας μας την δυνατότητα, να αναλαμβάνουμε έργα σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος.

Η συνέπεια, η ταχύτητα ,η αρτιότητα της κατασκευής καθώς και οι καλές τιμές μας, είναι στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν. Ευελπιστούμε σε μελλοντική μας συνεργασία.

Οροφές γυψοσανίδας

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-TΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-TΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Η εφαρμογή των οροφών γυψοσανίδας είναι απλή,γρήγορη καί προσφέρει σταθερότητα, άριστη ηχομόνωση, βελτιωμένη ακουστική του χώρου, αντοχή στη φωτιά και σχεδιαστική ελευθερία.

  • Οροφές ορυκτών ινών

   Προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στήν οροφή για έλεγχο ή αντικατάσταση καλωδίων, μηχανημάτων ac, υδραυλικών εγκαταστάσεων. Η οροφή ορυκτής ίνας υπάρχει σε πολλά χρώματα και σχέδια σύμφωνα με την προτίμηση του πελάτη. Είναι κατάλληλη για γραφεία και επαγγελματικούς χώρους.

  • Επενδύσεις τοίχων

   ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-TΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

   Γυψοσανίδα με ορυκτές ίνες και πρόσμεικτα

   Χρησιμοποιούνται για την επικάλυψη όλων των ειδών τοίχων, όπως απο τούβλα, σκυρόδεμα, τσιμεντόλιθους ή πέτρα. Προσφέρουν απόλυτη σταθερότητα και αντοχή, ηχομόνωση έως και 57dB. υψηλή θερμομόνωση και πυραντοχή.

  • Χωρίσματα γυψοσανίδας

   Χωρίσματα γυψοσανίδας

   Χωρίσματα γυψοσανίδας

   Τα συστήματα τοιχοποιίας αποτελούνται από γυψοσανίδα βιδωμένη σε μεταλλικό σκελετό. Προσφέρουν κορυφαία ηχομόνωση, θερμομόνωση και πυραντοχή δίνοντας απαράμιλλη τελική επιφάνεια. Επίσης μας δίνουν την δυνατότητα τοποθέτησης για παράθυρα ή πόρτες σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

  • Επενδύσεις τζακιών

   Χωρίσματα γυψοσανίδας

   Χωρίσματα γυψοσανίδας

   Οι πυράντοχες γυψοσανίδες είναι κατάλληλες για την επένδυση τζακιών και πυροδιαμερισμάτων.

   Τα ενεργειακά τζάκια που επενδύονται με πυράντοχη γυψοσανίδα είναι ασφαλή και ανθεκτικά στο χρόνο. Επιπρόσθετα έχουμε την δυνατότητα διαφόρων σχεδιαστικών επιλογών δημιουργώντας τζάκια- έπιπλα.

  • Τσιμεντοσανίδες

   Τα νέα επιτεύματα της τεχνολογίας τσιμεντοσανίδων φέρνουν επανάσταση στις μεθόδους σχεδιασμού και κατασκευής των κτιρίων ανά την Ευρώπη.

   Τα συστήματα δόμησης με τσιμεντοσανίδες προσφέρουν στον κόσμο μια πιστοποιημένη εναλλακτική πρόταση στη συμβατική μέθοδο κατασκευής με τούβλα.

  • Ακουστικές οροφές

   Τοποθέτηση γυψοσανίδας & Κατασκευές

   Οι αντανακλάσεις του ηχου μέσα σε αίθουσες που οι επιφάνειες τους περιβάλλονται απο σκλήρα, λεια, ανακλαστικά υλικά, όπως υαλοπίνακες, πλακίδια, μάρμαρα, κ.τ.λ. καταστρέφουν την ακουστική του χώρου.

   Επιφάνειες τοίχων και οροφών επενδυμένες με διάτρητες γυψοσανίδες και ενσωματωμένο ορυκτοβάμβακα δίνουν λύση στο πρόβλημα, προσφέροντας μεγάλη ακουστική άνεση.

  • Χωρίσματα πυροπροστασίας

   gipsosanides432Με αμφίπλευρη στρώση πυράντοχης γυψοσανίδας πάχους 20mm σε σκελετό από ορθοστάτες 10cm ανα 30cm και πετροβάμβακα συνολικού πάχους 10cm το σύστημα επιτυγχάνει πυραντοχή F90 Α και μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος δόμησης τα 9 μέτρα.

  • Ειδικές κατασκευές

   Τοποθέτηση γυψοσανίδας & Κατασκευές

   Τοποθέτηση γυψοσανίδας & Κατασκευές

   Η ενότητα με τις ειδικές κατασκευές περιλαμβάνει την σχεδίαση και την διαμόρφωση του χώρου , δίνοντας λύσεις σε πολλές κατασκευαστικές ανάγκες. Μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε συνθέσεις όπως : βιβλιοθήκες σπιτιών , ραφιέρες καταστημάτων με φωτισμό , γραφεία , οροφές με κύκλους , ρόμβους ή άλλα σχέδια ,κρυφούς φωτισμους σε οροφές και πολλά άλλα σχέδια.

   Εξωτερική θερμομόνωση

   Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Οικία

   Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Οικία

   Ας αλλάξουμε τις συνήθειές μας, ήρθε η ώρα να εξοικονομήσουμε ενέργεια! Η θερμομόνωση είναι σημαντικό μέτρο για την εξοικονόμηση ενέργειας.

   Η βελτίωσή της οδηγεί σε μείωση της απώλειας και αντιστοίχως κατανάλωσης ενέργειας των συστημάτων θέρμανσης, όπως καυστήρες, καλοριφέρ, κλιματιστικά ή άλλα σώματα ψύξης-θέρμανσης και βοηθά στην ταχεία ανάκτηση της θερμοκρασίας του χώρου

  • Συστήματα δαπέδου Knauf

   Χωρίσματα γυψοσανίδας

   Χωρίσματα γυψοσανίδας σε Οικία

   Το Knauf Vidifloor είναι ένα σύστημα πλωτού ξηρού δαπέδου από εργοστασιακά επικολλημένες πλάκες ινογυψοσανίδας που αντικαθιστά τις κονίες δαπέδων.

   Εξαιτίας της μεγάλης πυκνότητας των πλακών >1250Kg/m3, το μικρό συνολικό πάχος της τάξης των 20 και 25mm, αλλά και της ευκολίας στην τοποθέτησή τους, αποτελεί το ιδανικό σύστημα για την βελτίωση της ηχομόνωσης δαπέδων υφιστάμενων κτιρίων.

 • Εξωτερικές τοιχοποιίες

  Σχέδια Γυψοσανίδας σε Οικία

  Σχέδια Γυψοσανίδας σε Οικία

  Τα συστήματα αυτά αποτελούν ένα σταθερό υπόβαθρο, ικανό να αντιστέκεται στα ακραία καιρικά φαινόμενα του αέρα, του χιονιού και της βροχής.

  Οι τσιμεντοσανίδες Outdoor συνοδεύονται από μια πλήρη σειρά πιστοποιημένων παρελκόμενων υλικών τα οποία φροντίζουν για την τελειότητα του συστήματος.

   

  [sp_easyaccordion id=”5565″]

Χωρίσματα γυψοσανίδας

Χωρίσματα γυψοσανίδας

Χωρίσματα γυψοσανίδας Κατασκευές

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Οικία

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Κρεβατοκάμαρα

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας στο Σαλόνι

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Οροφή

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Οροφή

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Οροφή

Χωρίσματα γυψοσανίδας

Χωρίσματα γυψοσανίδας στον Επαγγελματικό σου Χώρο

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Γραφείο

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Γραφείο

gipsosanides9

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Σπίτι

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Σπίτι

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο

gipsosanides5

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο & Οροφή

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο & Οροφή

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο & Οροφή

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο & Οροφή

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-TΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο & Οροφή

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-TΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο & Οροφή

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο & Οροφή

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο & Οροφή

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο & Οροφή

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Τοίχο & Οροφή

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Κρεβατοκάμαρα με τζακι

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Κρεβατοκάμαρα με τζακι

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε τζακι

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε τζακι

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Σαλόνι

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Σαλόνι

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Σαλόνι

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Σαλόνι

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Σαλόνι

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Σαλόνι

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Σαλόνι

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Σαλόνι

Χωρίσματα γυψοσανίδας στον Επαγγελματικό σου Χώρο

Χωρίσματα γυψοσανίδας στον Επαγγελματικό σου Χώρο

Χωρίσματα γυψοσανίδας στο Σαλόνι

Χωρίσματα γυψοσανίδας στο Σαλόνι

Χωρίσματα γυψοσανίδας στο Σαλόνι

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Σπίτι Κρεβατοκάμαρα

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Σπίτι Κρεβατοκάμαρα

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Σπίτι Κρεβατοκάμαρα

Τοποθέτηση Γυψοσανίδας σε Σπίτι Κρεβατοκάμαρα

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( 4.85 ) Η Συνολική Βαθμολογία Ποιότητας των επαγγελματιών μας.
Loading...

Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες

Πατήστε το βελάκι δεξιά να ανοίξει η κατηγορία