Αρχική σελίδα Όλες οι υπηρεσίεςΓυψοσανίδες Ψευδοροφές

Ψευδοροφές

από admin
2912 Προβολές
Ψευδοροφές

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ

Κύριο Σπύρο

Τηλ. 6972106551

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ

1. ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ!
2. ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!
3. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ!
Γυψοσανίδες - Ψευδοροφές - Χωρίσματα, Πάρτε την καλύτερη Προσφορά
Πατώντας (Αποστολή στους Επαγγελματίες) αποδέχεσαι τους όρους και προϋποθέσεις του κανονισμού GDPR & του www.texnites.bestgr.gr.

Ψευδοροφές από 11€/m2, Προσφορές σε Χαμηλές Τιμές, Χωρίς Επιβάρυνση Επίσκεψης. Άριστο αποτέλεσμα, από εξειδικευμένους τεχνικούς .Ερχόμαστε δωρεάν στον χώρο σας και σας ενημερώνουμε  χωρίς απολύτως καμία δέσμευση.

Γυψοσανίδες: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν την τοποθέτηση!

Ψευδοροφές γυψοσανίδας από 11€/m2, Προσφορές σε Χαμηλές Τιμές, Χωρίς Επιβάρυνση Επίσκεψης.

Ψευδοροφές

Ψευδοροφές

Δημιουργήσετε ψευδοροφές με ενδιαφέρον.

Είστε ο τύπος του ανθρώπου που βαριέται; Κουράζεστε πολύ και έχετε ανάγκη κάποιες στιγμές να μην κάνετε τίποτα; Μήπως τριγυρίζουν διάφορες σκέψεις στο μυαλό σας; Για όποιο λόγο κι αν θέλετε απλώς να κοιτάτε το ταβάνι είναι ένας πολύ καλός λόγος για να το κάνετε να αποκτήσει ενδιαφέρον.

Οι οροφές τις περισσότερες φορές φτιάχνονται γιατί απλά πρέπει να υπάρχουν και η διακόσμηση τους έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Η πιο συνηθισμένη τους εικόνα είναι ένα καλώδιο για το φωτιστικό κεντραρισμένο στο περίπου και αρκετές ατέλειες, όμως με τη χρήση γυψοσανίδας μπορείτε να έχετε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα που να συνδυάζει διαφορετικά ύψη και διαφορετικά είδη φωτισμού.

Διακοσμητικό στοιχείο

Με τη γυψοσανίδα μπορούν να δημιουργηθούν εσοχές ή προεξοχές, καμπύλες, κλίσεις καθώς και συνδυασμοί αυτών. Προσέξτε μόνο πως ό,τι σκεφτείτε να φτιάξετε πρέπει να προσδίδει στον χώρο σας και να μην τον κάνει να φαίνεται μικρότερος.

Ψευδοροφές με Γυψοσανίδα | Ψευδοροφή

Ψευδοροφές με Γυψοσανίδα | Ψευδοροφή

Συνδυασμός φωτισμών

Κρυφός φωτισμός και σποτ, κρεμαστό φως και κρυφός φωτισμός, ένα πλεονέκτημα της ψευδοροφής είναι πως μπορείτε να βάλετε όποια φώτα θέλετε και όσα κι αν είναι δεν ενοχλούν οπτικά τα καλώδια.

Το σχέδιο της ψευδοροφής μπορεί να γίνει απλό ή πιο περίτεχνο!

Το σχέδιο της ψευδοροφής μπορεί να γίνει απλό ή πιο περίτεχνο, σύμφωνα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αν θα είναι μία διακοσμητική λεπτομέρεια ή αν χρειάζεστε περισσότερο φως στον χώρο σας, αν θέλετε να είναι εντυπωσιακό και το σημείο αναφοράς στο σαλόνι σας το σίγουρο είναι πως ό,τι φανταστείτε μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

 

[sp_easyaccordion id=”5565″]

Οριοθέτηση χώρων

Χρησιμοποιήστε τη γυψοσανίδα για να ξεχωρίσετε περιοχές διαφορετικών χρήσεων σε ενιαίους χώρους, όπως π.χ., την κουζίνα από το σαλόνι.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η ψευδοροφή μπορεί να λειτουργήσει ουσιαστικά δίνοντας τη δυνατότητα για ένα καλύτερο σχεδιασμό της κουζίνας χωρίς περιορισμούς εφόσον ο σωλήνας απορρόφησης του απορροφητήρα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο.

Για Ψευδοροφές Kαλύτερα να ζητήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού.

Είναι από τα πιο διαδεδομένα υλικά για την διαμόρφωση εσωτερικών χώρων. Οι κατασκευές από γυψοσανίδες μπορούν να μεταμορφώσουν και να αναβαθμίσουν τον χώρο σας και οι επιφάνειες που δημιουργούνται είναι εντελώς επίπεδες, δηλαδή χωρίς κυματισμούς.

Ένα ακόμα πλεονέκτημα της γυψοσανίδας στην οροφή είναι ότι αποφεύγετε το σοβάντισμα. Είναι θερμομονωτικό υλικό με πολύ καλές ιδιότητες ηχομόνωσης, αντισεισμικότητας και πυροπροστασίας. Υπάρχουν και πυρίμαχες γυψοσανίδες οι οποίες αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες. Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις και πάχη.

Eτσι, αντί για σκελετό από μπετόν και τοίχους από τούβλο και σοβά χρησιμοποιείται σκελετός από χάλυβα ή ξύλο και τοίχοι από γυψοσανίδα και τσιμεντοσανίδα.

Ψευδοροφές με Γυψοσανίδα | Ψευδοροφή

Ψευδοροφές με Γυψοσανίδα | Ψευδοροφή

Καλύψτε περισσότερες από μία ανάγκες σας με στυλ ξεπερνώντας τα όρια της οροφής.

Δημιουργήστε ένα ωραίο πλαίσιο για το φωτιστικό σας και συνεχίστε το σχέδιο στον τοίχο για να τοποθετήσετε την επίπεδη τηλεόραση ή τον αγαπημένο σας πίνακα.

Μπορεί να καλυφτεί ένα ολόκληρο σύστημα θέρμανσης και εξαερισμού !

Με τη χρήση γυψοσανίδας στην οροφή μπορεί να καλυφτεί ένα ολόκληρο σύστημα θέρμανσης και εξαερισμού του χώρου σας ο οποίος και πάλι θα φαίνεται περιποιημένος αφού μόνο τα στόμια εισαγωγής ή απόρριψης αέρα θα είναι εμφανή. Τα στόμια κατασκευάζονται σε πολλές διαστάσεις και μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα επιλογής με ηλεκτροστατική βαφή.

Συνδυασμός υλικών

Μπορείτε να συνδυάσετε τη γυψοσανίδα με άλλα υλικά που υπάρχουν στον χώρο σας όπως το μέταλλο ή το ξύλο για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Η γυψοσανίδα είναι ειδική σύνθεση γύψου που έχει συμπιεστεί ανάμεσα από δύο χοντρά φύλλα πεπιεσμένου χαρτιού και η σύσταση της αυτή την κάνει ελαφριά και εύκολη στην τοποθέτηση έτσι ώστε και ένας ερασιτέχνης που “πιάνουν” τα χέρια του μπορεί να την τοποθετήσει.

Τιμές Προσφοράς εργασιών

  • Θερμοπρόσοψη κτιρίων από 15€/m2
  • Οροφή γυψοσανίδας από 10€/m2
  • Οροφή τσιμεντοσανίδας από 19€/m2
  • Χώρισμα γυψοσανίδας από 11€/m2
  • Χώρισμα πυράντοχο από 17€/m2
  • Επένδυση γυψοσανίδας από 11€/m2
  • Επένδυση τσιμεντοσανίδας από 16€/m2
Ψευδοροφές με Γυψοσανίδα | Ψευδοροφή

Ψευδοροφές με Γυψοσανίδα | Ψευδοροφή

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( 4.85 ) Η Συνολική Βαθμολογία Ποιότητας των επαγγελματιών μας.
Loading...

Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες

Πατήστε το βελάκι δεξιά να ανοίξει η κατηγορία