ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ, ΠΛΑΚΑΔΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ή ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ

1. ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ
2. ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
3. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ
Πατώντας (Αποστολή στους Επαγγελματίες) αποδέχεσαι τους όρους και προϋποθέσεις του κανονισμού GDPR & του www.texnites.bestgr.gr.

4€/m² ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΔΑΠΕΔΟΥ & ΜΠΑΝΙΟΥ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

 

install-mosaic-tile-backsplashTοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου και τοίχου, έως και ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές εγκαταστάσεις ειδικών δαπέδων, κατασκευές σε πισίνες, μπάνια, κουζίνες, μονώσεις ταρατσών κλπ.

 

Πλακάκια – Τιμές – Προσφορά – Κόστος

 • Τοποθέτηση πλακάκια σε Μπάνιο: 250€ (όλο το μπάνιο)
 • Τοποθέτηση πλακάκια σε WC: 100€ (όλο το WC)
 • Τοποθέτηση πλακάκια τοίχου σε κουζίνα (έως 4τ.μ.): 60€
 • Τοποθέτηση πλακάκια ίσια έως 45Χ45: 4€ ανά τ.μ (σε επιφάνειες πάνω από 50 τ.μ.)
 • Τοποθέτηση πλακάκια ρόμβο: 7€ ανά τ.μ (σε επιφάνειες πάνω από 50 τ.μ.)
 • Τοποθέτηση πλακάκια 50X50 ρόμβος: 7€ ανά τ.μ (σε επιφάνειες πάνω από 50 τ.μ.)
 • Τοποθέτηση πλακάκι σε σοβατεπί: 1€ ανά τρέχων μέτρο
 • Τιμή τοποθέτησης πλακάκια αγκλέ, ψαροκόκκαλο, ψηφίδας 10Χ10 και άλλων τύπων, πλακάκια 45/45 που απαιτείται ειδικός πάγκος κοπής, κατόπιν συμφωνίας
 • Γιά πλακάκια τοίχου σε επαγγελματικούς χώρους: 4€ ανά τ.μ.
 • Τοποθέτηση πλακάκια σε πισίνες: 6€ ανά τ.μ.
 • Αντικατάσταση με πλακάκι παλαιών ξύλινων πατωμάτων σε κρεβατοκάμαρες έως 10 τ.μ.
 • Προσφορά πακέτο κρεββατοκάμαρας: 250€

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ-ΜΩΣΑΙΚΑ-ΜΑΡΜΑΡΑ

Κύριο ΜΑΡΙΟ ΤΖΙΑΛΗΛΑ

Τηλ. 6947 936 351

Εργασίες

 1. Αποξήλωση παλαιού ξύλινου πατώματος
 2. Αποκομιδή όλων των παλαιών υλικών
 3. Αγορά περλιτομπετόν – τσιμέντων και επίστρωση της τιμεντοκονίας
 4. Τοποθέτηση πλακιδίων από εμάς (επιλογή και αγορά πλακιδίων, κόλλας καιστόκου δική σας)
 • Τσιμεντοκονίες – Υποστρώματα – Γεμίσματα έως 9cm: 3€ ανά τ.μ (πάνω από 100μ.)
 • Ανακαίνιση μπάνιου τιμές – προσφορές – κόστος
 • Α) Πακέτο 1 τιμή: 300€
 1. Αποξήλωση ειδών υγιεινής (εκτός από μπανιέρα)
 2. Τοποθέτηση πλακιδίων(τοίχου και δαπέδου)δικής σας αγοράς και επιλογής (έως 22 τ.μ.)
 3. Τοποθέτηση ειδων υγιεινής
 • Β) Πακέτο τιμή: 450€
 1. Αποξήλωση ειδών υγιεινής και μπανιέρας
 2. Αποξήλωση πλακιδίων όπου χρειάζεται
 3. Σοβάτισμα όπου χρειάζεται
 4. Τοποθέτηση πλακιδίων
 5. Τοποθέτηση ειδων υγιεινής και αξεσουάρ

Γιά αλλαγή αποχετεύσεων και υδραυλικών εγκαταστάσεων συμφωνία κατόπιν συννενόησης


mantilingfloorΤις περισσότερες φορές όταν λέμε τοποθετηση πλακιδιων αναφερόμαστε στην τοποθετηση πλακιδιων δαπεδου σε οποιονδήποτε χώρο.

Μπορεί να αφορά την τοποθετηση πλακιδιων σε κατοικία ή επαγγελματικό χώρο, όμως υπάρχει και διαφοροποίηση ανάλογα με το δωμάτιο που θα γίνει, δηλαδή αν αφορά τοποθετηση πλακιδιων μπανιου, κουζίνας, ταράτσας ή άλλων χώρων, μιας και κάποιοι χώροι εμφανίζουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες.

laying-vinyl-6lΣυνήθως στα δάπεδα τοποθετούνται κεραμικά πλακίδια, καθώς αποτελούν μια ευέλικτη λύση που δίνει μεγάλη ποικιλία επιλογών σε χρώματα, σχέδια, μεγέθη κλπ. Εκτός όμως από τα ίδια τα πλακάκια, ίσως το σημαντικότερο είναι η τοποθέτηση τους να γίνει από έμπειρους πλακαδες.

Όπως θα δούμε και παρακάτω υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία που πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα κάθε μάστορας, καθώς επίσης να γνωρίζει και να εφαρμόσει, ως αποτέλεσμα μια ποιοτική τοποθετηση πλακιδιων δαπεδου με ανθεκτικότητα και αντοχή στο χρόνο.

maxresdefault

 

Οι σημαντικότερες αιτίες ζημιών σε οριζόντιες και κατακόρυφες πλακοστρώσεις κάθε είδους είναι οι εξής:

 

 1. ξεκόλλημα των πλακών, πλακιδίων, ψηφίδων κτλ. λόγω άσκησης πιέσεων εξαιτίας συστολοδιαστολών, σεισμών, μεγάλων φορτίων κτλ. ή λόγω φυσιολογικής γήρανσης του συγκολλητικού υποστρώματος (κόλλα ή λάσπη) που χρησιμοποιήθηκε,
 2. διείσδυση υγρασίας μέσα από τους αρμούς, με αποτέλεσμα τη σταδιακή αποσάθρωση του υποστρώματος ή την ξαφνική διάρρηξή του λόγω παγοπληξίας.
 3. ρηγμάτωση ή θραύση των πλακών ή των πλακιδίων κτλ. εξαιτίας άσκησης μεγάλου φορτίου σε συνδυασμό με την ανελαστικότητα του υποστρώματος.
 4. ανερχόμενη υγρασία από το έδαφος που διαπερνά τη λάσπη ή την κόλλα πλακιδίων και καταστρέφει σταδιακά την κατασκευή.

How-to-Lay-Tile-In-a-Bathroom-02Επίσης, σε μωσαϊκά, λιθοδομές, τοιχοποιία και άλλες κατασκευές με λάσπη συχνά παρατηρούνται τα ακόλουθα προβλήματα:

 1. διείσδυση υγρασίας που διαπερνά την κατασκευή και δημιουργεί προβλήματα στο εσωτερικό των κτιρίων,
 2. αποκόλληση ή ρηγμάτωση ή θραύση τμημάτων των κατασκευών αυτών λόγω γήρανσης της λάσπης, μικροσεισμών και πιέσεων που ασκούνται λόγω συστολοδιαστολών, αυξομειούμενων φορτίων κτλ.,
 3. ρηγμάτωση ή αποκόλληση σοβάδων που καλύπτουν τέτοιες κατασκευές, εξαιτίας των πιο πάνω φαινομένων.

Επίστρωση των πλακιδίων

topothetisi_plakakia_mpanioyΟι πλακάδες γνωρίζουν πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ώστε κατά την τοποθετηση πλακιδιων δαπεδου η επιφάνεια να παραμένει απολύτως ευθυγραμμισμένη (χρησιμοποιούν αλφάδια, σπάγκους κ.α.) ή με μια μικρή ρύση προς κάποια κατεύθυνση, αν πρόκειται για επιφάνειες που θα πέφτουν συχνά νερά (π.χ. μπάνιο ή ταράτσα).

Για να κολλήσουν σωστά τα πλακάκια, πρώτα γίνεται η τοποθέτηση κόλλας στην επιφάνεια και ακολουθεί η τοποθετηση πλακιδιων δαπεδου με προσοχή, αφήνοντας τους κατάλληλους αρμούς (και με τη χρήση σταυρών) και χτυπώντας ένα προς ένα όλα τα πλακάκια, ώστε να καθίσουν πλήρως πάνω στην κόλλα.

Στα πλακάκια που βρίσκονται περιμετρικά των τοίχων αφήνονται λίγο μεγαλύτερα κενά, ώστε να χωρέσει να τοποθετηθεί το σοβατεπί στη συνέχεια, αλλά να υπάρξει και ανάμεσα σε αυτό και στα πλακάκια ο απαραίτητος αρμός διαστολής.

9112Ιδιαίτερη προσοχή κατά την τοποθετηση πλακιδιων δαπεδου χρειάζεται και στο κομμάτι του χρόνου. Μόλις είναι έτοιμο το μείγμα της κόλλας πλακιδίων, έχετε υπόψη πως καλό είναι μείνει 10-15 λεπτά να σταθεί λίγο, πριν εφαρμοστεί.

Δεν υπάρχει μεγάλη βιασύνη καθώς στο δοχείο θα αντέξει σίγουρα για 3-4 ώρες, από τη στιγμή όμως που θα ξεκινήσει ο πλακάς την τοποθετηση πλακιδιων στο δάπεδο, ξέρει ότι μετά από 20-25 λεπτά η κόλλα θα αρχίσει να πιάνει μια κρούστα και να στεγνώνει και δεν θα είναι αποτελεσματική. Για αυτό χρειάζεται προσοχή και σύνεση κατά την επίστρωση, ώστε να μπαίνει κόλλα μόνο σε τόση επιφάνεια, όση θα προλάβει να καλύψει ο μάστορας με πλακάκια.

Από εκεί και πέρα αφού γίνει και η αρμολόγηση, η τοποθετηση πλακιδιων δαπεδου έχει ολοκληρωθεί και μετά από 24 ώρες τα πλακάκια είναι έτοιμα να τα πατήσετε

Ένα ακόμα σημαντικό θέμα σχετικά με τη τοποθετηση πλακιδιων δαπεδου είναι το ερώτημα “ποια είναι τα καταλληλότερα πλακάκια;”. Κατά βάση έχετε υπόψη πως όποιο πλακάκι και αν επιλέξετε, φροντίστε να εχει πραγματικά χαμηλή απορροφητικότητα και σημαντική αντοχή στη χρήση.

Ιδανική θα ήταν μια απορροφητικότητα που θα πλησιάζει στο 0%, ενώ από άποψη αντοχής προτιμήστε πλακάκια με υψηλή αντοχή στην απότριψη και στη χάραξη.

install-tile-backsplashΑυτή είναι σε γενικές γραμμές η ορθή διαδικασία για την τοποθετηση πλακιδιων δαπεδου και τα προτεινόμενα πλακάκια, ανεξαρτήτως του χώρου ή του είδους του δαπέδου. Κάποιοι συγκεκριμένοι χώροι όμως εμφανίζουν ιδιαιτερότητες, όπως για παράδειγμα η κουζίνα ή το μπάνιο.

Πιο συγκεκριμένα για την τοποθετηση πλακιδιων μπανιου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή τόσο στην επιλογή των πλακιδίων όσο και στις εργασίες του πλακά.

Αυτό συμβαίνει γιατί είναι ένας χώρος που συχνά έχει πολλά νερά αλλά εφαρμόζονται και πολλά απορρυπαντικά, οπότε αναπόφευκτα τα πλακάκια φθείρονται πιο εύκολα.

tile_installerΑπό την άλλη για τις τοποθετησεις πλακιδιων κουζινας, υπάρχουν κάποιοι άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ένα είναι το θέμα της εμφάνισης, καθώς η κουζίνα είναι ένας χώρος που θα επισκεφθείτε αρκετές φορές μέσα στη μέρα.

Το σημαντικότερο όμως είναι το ζήτημα υγιεινής, καθώς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου στόκου μαζί με τα πλακίδια, ώστε μετά την τοποθετηση πλακιδιων να αποτρέψουμε την εύκολη ανάπτυξη μυκήτων και μικροβίων.

Καθώς ολοκληρώνουμε την ενότητα για την τοποθετηση πλακιδιων δαπεδου, πρέπει σίγουρα να κάνουμε και μια αναφορά στα κόστη και στις τιμές.

Από την εμπειρία μας γνωρίζουμε πως το κόστος για τα πλακάκια είναι 5-9€/m² για την αγορά τους, συν 1 με 1,5 ευρώ ακόμα το μέτρο για την κόλλα πλακιδίων.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ-ΜΩΣΑΙΚΑ-ΜΑΡΜΑΡΑ

Κύριο ΜΑΡΙΟ ΤΖΙΑΛΗΛΑ

Τηλ. 6947 936 351

Τοποθέτηση πλακάκια μπάνιου

topothetisi_plakakia_mpanioy topothetisi_plakakia_mpanioy0 topothetisi_plakakia_mpanioy1 topothetisi_plakakia_mpanioy2 topothetisi_plakakia_mpanioy3 topothetisi_plakakia_mpanioy4 topothetisi_plakakia_mpanioy5 topothetisi_plakakia_mpanioy6 topothetisi_plakakia_mpanioy7 topothetisi_plakakia_mpanioy8 topothetisi_plakakia_mpanioy9 topothetisi_plakakia_mpanioy11 topothetisi_plakakia_mpanioy12 topothetisi_plakakia_mpanioy22 topothetisi_plakakia_mpanioy33 topothetisi_plakakia_mpanioy44 topothetisi_plakakia_mpanioy55 topothetisi_plakakia_mpanioy66 topothetisi_plakakia_mpanioy77 topothetisi_plakakia_mpanioy88 topothetisi_plakakia_mpanioy99 topothetisi_plakakia_mpanioy332 V70101001SQM+Papyrus_Light_Cream_Travertine_Wall_Tile_300X200X9mm-bathrooms_com-scene-rectangle-wide-white

Τοποθέτηση πλακάκια σε κουζίνα

topothetisi_plakakia_kouzinas topothetisi_plakakia_kouzinas topothetisi_plakakia_kouzinas1 topothetisi_plakakia_kouzinas2 topothetisi_plakakia_kouzinas3 topothetisi_plakakia_kouzinas4 topothetisi_plakakia_kouzinas5 topothetisi_plakakia_kouzinas6 topothetisi_plakakia_kouzinas7 topothetisi_plakakia_kouzinas09 topothetisi_plakakia_kouzinas9 topothetisi_plakakia_kouzinas67 topothetisi_plakakia_kouzinas88 topothetisi_plakakia_kouzinas90

Τοποθέτηση πλακάκια σε σαλόνι

topothetisi_plakakia_saloni (2) topothetisi_plakakia_saloni (3) topothetisi_plakakia_saloni topothetisi_plakakia_saloni0 topothetisi_plakakia_saloni1 topothetisi_plakakia_saloni2 topothetisi_plakakia_saloni3 topothetisi_plakakia_saloni4 topothetisi_plakakia_saloni5 topothetisi_plakakia_saloni6 topothetisi_plakakia_saloni8 topothetisi_plakakia_saloni9 topothetisi_plakakia_saloni11 topothetisi_plakakia_saloni22 topothetisi_plakakia_saloni78 wing-flooring-tile-ideas

Τοποθέτηση πλακάκια σε πισίνες

topothetisi_plakakia_pisines (2) topothetisi_plakakia_pisines topothetisi_plakakia_pisines1 topothetisi_plakakia_pisines2 topothetisi_plakakia_pisines3 topothetisi_plakakia_pisines55

Tile-Installation-Swimming-Pool-

kataskevi_plakakia_pisinas

 

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ-ΜΩΣΑΙΚΑ-ΜΑΡΜΑΡΑ

Κύριο ΜΑΡΙΟ ΤΖΙΑΛΗΛΑ

Τηλ. 6947 936 351

Εξυπηρετούμε άμεσα, όλες της περιοχές

Τοποθέτηση πλακιδίων στις ακόλουθες περιοχές. Περιοχές Τοποθέτηση πλακιδίων πλακιδίων σε Αθήνα, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Αγία Βαρβάρα,, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Αγία Παρασκευή , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Αγία Σοφία, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Άγιοι Ανάργυροι, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Άγιος Αρτέμιος, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Άγιος Βασίλειος, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Άγιος Δημήτριος , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Άγιος Ελευθέριος, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Άγιος Ιωάννης, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Ρέντης , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Άγιος Νικόλαος , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Άγιος Παντελεήμονας, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Αιγάλεω, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Ακαδημία, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Ακαδημία Πλάτωνος, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Ακρόπολη, επισκευες πλυντηριων στον Άλιμος, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Αμπελόκηποι , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Άνω Πατήσια, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Άνω Πετράλωνα , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Αργυρούπολη. , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Βεΐκου, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Βοτανικός, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Βούλα, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Βουλιαγμένη, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Βριλήσσια , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Βύρωνας. επισκευή πλυντηρίου ρούχων Γαλάτσι, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Γηροκομείο, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Γκάζι, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Γκύζη , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Γλυφάδα , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Γούβα , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Γουδί. , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Δάφνη, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Δραπετσώνα. , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Εκάλη , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Ελαιώνας , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Ελληνικό , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Ελληνορώσων, επισκευες πλυντηριων στα Εξάρχεια, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Ερυθρός Σταυρός, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Ευαγγελίστρια. , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Ζέα (Πασαλιμάνι) , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Ζωγράφου, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Ηλιούπολη, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Θησείο , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Ίλιον (Νέα Λιόσια), Τοποθέτηση πλακιδίων σε Ιλίσια. επισκευες πλυντηριων Καισαριανή, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Καλλιθέα, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Καλογρέζα , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Καματερό , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Καμίνια, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Καστέλλα, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Κάτω Πετράλωνα , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Κεραμεικός, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Κερατσίνι. Επισκευες πλυντηριων στην Κηφισιά, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Κολοκυνθού, επισκευες πλυντηριων στο Κολωνάκι, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Κολωνός, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Κουκάκι , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Κυνόσαργες, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Κυπριάδου, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Κυψέλη , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Λυκαβηττός , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Λυκόβρυση., Τοποθέτηση πλακιδίων σε Μακρυγιάννη. επισκευη πλυντηριων Μαρούσι , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Μελίσσια , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Μεταμόρφωση , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Μεταξουργείο, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Μετς, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Μικρολίμανο, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Μοναστηράκι , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Μοσχάτο, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Νέα Ερυθραία , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Νέα Ιωνία , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Νέα Πεντέλη. επισκευες πλυντηριων στην Νέα Σμύρνη , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Νέα Φιλαδέλφεια , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Νέα Φιλοθέη, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Νέα Χαλκηδόνα , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Νεάπολη , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Νέο Ηράκλειο, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Νέο Φάληρο., Τοποθέτηση πλακιδίων πλυντηρίων στο Νέο Ψυχικό, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Νέος Κόσμος , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Νίκαια. επισκευεσ ψυγειων Ομόνοια , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Παγκράτι , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Παλαιό Ψυχικό, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Παπάγου Πατήσια, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Πειραιάς, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Πειραιάς Κέντρο Πειραϊκή, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Πεντάγωνο, επισκευες πλυντηριων στην Πεντέλη Πέραμα, επιδιόρθωση επισκευες πλυντηριων, ψυγείων στο Περιστέρι Πετρούπολη, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Πεύκη , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Πλάκα, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Πολύγωνο , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Προμπονά Προφήτης Ηλίας. Ρετσίνα Ριζούπολη Ρουφ Σεπόλια επισκευεσ πλυντηριων Ταύρος , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Τζιτζιφιές, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Τρεις Γέφυρες Υμηττός , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Φάληρο , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Φιλοθέη, Τοποθέτηση πλακιδίων σε Φρεαττύδα , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Χαϊδάρι Χαλάνδρι , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Χατζηκυριάκειο , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Χολαργός Υδραυλικός , Τοποθέτηση πλακιδίων σε Ψυρρή.