ΠΕΡΓΟΛΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

ΠΕΡΓΟΛΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ από εξειδικευμένους τεχνικούς .

Ερχόμαστε δωρεάν στον χώρο σας και σας ενημερώνουμε για τις διάφορες δυνατότητες αντιμετώπισης του προβλήματος σας και το κόστος, χωρίς απολύτως καμία δέσμευση.

Περιλαμβάνονται όλα τα υλικά και το κόστος της εργασίας

 

Πέργκολες

 

  • Πέργκολα με σκελετό Αλουμινίου
  • Πέργκολα από ξύλο
  • Πέργκολα με μεταλλικές Κολόνες
  • Πέργκολα με σταθερά υφάσμτα
  • Πέργκολα με ζελατίνες
  • Πέργκολα με τζάμια

Πώς να επιλέξετε αυτό το προϊόν

H πέργκολα είναι μια εξωτερική δομή που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει μια βεράντα ή ένα μέρος από κακές καιρικές συνθήκες, όπως βροχή ή υπερβολικό ήλιο. Μπορεί να είναι ανεξάρτητος ή να τοποθετηθεί στον τοίχο ενός σπιτιού ή κτιρίου.

Eφαρμογές

Οι πέργκολες βρίσκονται τόσο στους δημόσιους όσο και ιδιωτικούς εξωτερικούς χώρους, συνήθως για να προστατεύσουν μια βεράντα. Μπορούν επίσης να υποστηρίξουν τα αναρριχώμενα φυτά.

Tεχνολογίες

Οι πέργκολες είναι χτισμένα από ξύλο ή μέταλλο οριζόντια στοιχεία που υποστηρίζονται από βάσεις. Ένα αφαιρούμενο κάλυμμα από ύφασμα ή άλλο υλικό τοποθετείται πάνω από αυτό το πλαίσιο για να θωρακιστεί η περιοχή από τον ήλιο ή τη βροχή.

Πώς να επιλέξετε

Επιλογή θα εξαρτηθεί από την τοποθεσία, το μέγεθος και τη διαμόρφωση, συμπεριλαμβανομένων των επίπεδων, θολωτό και κυματιστά μοντέλα. Σφυρήλατο σίδηρο, ξύλο, αλουμίνιο και άλλα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα δομικά στοιχεία. Η επικάλυψη μπορεί να αποτελείται από ρυθμιζόμενα πηχάκια, αναδιπλούμενο ή αφαιρούμενο ύφασμα ή άλλη διάταξη.