Αρχική σελίδα Όλες οι υπηρεσίεςΓυψοσανίδες Τι πρέπει να ξέρεις για τα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου με γυψοσανίδα!

Τι πρέπει να ξέρεις για τα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου με γυψοσανίδα!

από admin
4695 Προβολές
Τι πρέπει να ξέρεις για τα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου με γυψοσανίδα!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ

Κύριο Σπύρο

Τηλ. 6972106551

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ

1. ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ!
2. ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!
3. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ!
Γυψοσανίδες - Ψευδοροφές - Χωρίσματα, Πάρτε την καλύτερη Προσφορά
Πατώντας (Αποστολή στους Επαγγελματίες) αποδέχεσαι τους όρους και προϋποθέσεις του κανονισμού GDPR & του www.texnites.bestgr.gr.

Για όσους θέλετε να ανανεώσετε κάποια σημεία στους τοίχους του σπιτιού σας, κάντε Διαχωριστικά Εσωτερικού Χώρου με Γυψοσανίδα, γίνονται εύκολα και οικονομικά.

Τα χωρίσματα γυψοσανίδας είναι η πιο συνηθισμένη και οικονομική λύση που προτίνεται. Τα διαχωριστικά με γυψοσανίδα είναι η πρόταση που προσφέρει αμέτρητες λύσεις και εφαρμογές. Έχει εύκολη τοποθέτηση και γρήγορη κατασκευή.

Τα διαχωριστικά ενιαίου χώρου με γυψοσανίδα, ο φωτισμός, τα χρώματα και η σωστή σχεδιάση είναι σημαντικά στοιχεία για την ανάδειξη του δικού σας μοναδικού αποτελέσματος για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα χωρίσματα γυψοσανίδας αποτελούν μια ελαφριά, οικονομική γρήγορη και χωρίς φθορές ευέλικτη λύση. Ιδανική επιλογή για χώρους όπου απαιτείται αλλαγή διαρρύθμισης, όπως σε κτίρια με συγκροτήματα γραφείων (ενώ η επιχείρηση συνεχίζει να λειτουργεί), σε κατοικίες που συχνά χρειάζεται να διαμορφωθούν νέοι χώροι χωρίς μερεμέτια (ενώ το σπίτι κατοικείται).

[sp_easyaccordion id=”5565″]

Χωρίσματα γυψοσανίδας για διαχωρισμό ενιαίου χώρου

Το χώρισμα γυψοσανίδας μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε έναν εικαστικό τοίχο, μια βιβλιοθήκη και ραφιέρα, παράθυρο επικοινωνίας κ.λπ.  Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου που διαμορφώνουμε προσφέρονται από τρητες δυνατότητες επιλογών.

Τα χωρίσματα γυψοσανίδας, αποτελούνται κατά κανόνα από μονή στρώση γυψοσανίδας, η οποία στερεώνεται κατάλληλα με βίδες στις δύο πλευρές μεταλλικού σκελετού που κατασκευάζεται επί τόπου από μονή σειρά κατάλληλα μορφοποιημένων μεταλλικών προφίλ (στρωτήρες – ορθοστάτες).

Οι αρμοί στοκάρονται και φινίρονται. Ανάλογα με τις απαιτήσεις ή τις προδιαγραφές ηχομόνωσης, πυραντίστασης κλπ., μεταβάλλεται το πάχος του σκελετού από 50mm έως 100mm, το πλήθος σκελετών, το πλήθος στρώσεων γυψοσανίδας/τσιμεντοσανίδας, η τοποθέτηση μονωτικού υλικού (υαλοβάμβακας, ορυκτοβάμβακας κλπ.) προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι το απολύτως επιθυμητό.

Στο εσωτερικό των χωρισμάτων διοχετεύονται οι κάθε είδους εγκαταστάσεις (ηλεκτρικές, Η/Υ, τηλεφωνικές).

Διαχωριστικά Εσωτερικού Χώρου με Γυψοσανίδα Eφαρμογές

 

 

Oι γυψοσανίδες αποτελούν μια πολυδιάστατη λύση δόμησης, βρίσκοντας εφαρμογές κυρίως σε ανακαινίσεις παλαιών διαμερισμάτων, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα και ψευδοροφές, αλλά και σε νέες οικοδομές.

Προσφέρουν μια ιδανική τελική επιφάνεια για βάψιμο, επένδυση ταπετσαρίας ή τοποθέτηση
πλακιδίων.

Iδιαίτερη προσοχή δίνεται στην ένωση των δύο φύλλων. Για την καλύτερη συναρμογή διατίθενται διάφορων τύπων τελειώματα στις άκρες των φύλλων.

H ένωση στοκάρεται, ενισχύεται με γάζα και σπατουλάρεται ώστε να δώσει μια ενιαία επιφάνεια.

Oι τοίχοι από γυψοσανίδα αποτελούν μια ελαφριά, ευέλικτη λύση που είναι ιδανική για χώρους όπου απαιτείται συχνά αλλαγή διαρρύθμισης.

Για παράδειγμα, σε κτίρια με συγκροτήματα γραφείων συχνά χρειάζεται να ξηλωθούν διαχωριστικοί τοίχοι και να διαμορφωθούν νέοι χώροι χωρίς μερεμέτια, ενώ μάλιστα η επιχείρηση συνεχίζει να λειτουργεί.

Oι τοίχοι από γυψοσανίδα ενσωματώνουν συχνά στο κενό ανάμεσα στις δύο πλευρές τους ηχομονωτικές πλάκες ή θερμομόνωση.

Eτσι οι γυψοσανίδες δίνουν τη δυνατότητα να προσθέσουμε θερμομόνωση σε ένα παλαιό κτίριο. Eπενδύουμε την εσωτερική πλευρά των εξωτερικών τοίχων με γυψοσανίδα ενσωματώνοντας και την απαιτούμενη θερμομονωτική πλάκα.

Oμοίως η ψευδοροφή από γυψοσανίδα μπορεί να ενσωματώνει θερμομονωτικό υλικό.
H γυψοσανίδα προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας πολύπλοκων σχημάτων, ακόμα και καμπύλων μορφών.

Eίναι ένα υλικό που απελευθερώνει τη φαντασία καθώς επιτρέπει την υλοποίηση ευφάνταστων σχεδίων, τα οποία θα ήταν αδύνατο να κατασκευαστούν με συμβατικές μεθόδους και υλικά.

Τοποθέτηση γυψοσανίδας

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ-TΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

 

gypsosanides-567

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

gypsosanides-765

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ TΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

gypsosanides-787

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-TΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

gypsosanides-8766

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑ ΜΕ ΚΡΥΦΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες

Πατήστε το βελάκι δεξιά να ανοίξει η κατηγορία