Αρχική σελίδα Όλες οι υπηρεσίεςΔάπεδα Σταμπωτά δάπεδα

Σταμπωτά δάπεδα

από admin
17285 Προβολές
Σταμπωτά δάπεδα

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ

1. ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ!
2. ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!
3. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ!
Πατητή Τσιμεντοκονία, Πάρτε την καλύτερη Προσφορά
Πατώντας (Αποστολή στους Επαγγελματίες) αποδέχεσαι τους όρους και προϋποθέσεις του κανονισμού GDPR & του www.texnites.bestgr.gr.
          

Σταμπωτά δάπεδα – Πατητή τσιμεντοκονία σε ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 16 ΕΥΡΩ τ.μ. δαπέδου, τοίχου και οροφής

Η Πατητή Τσιμεντοκονία της , συνιστάται για χρήση σε νέα ή παλαιά δάπεδα και τοίχους

Ινοπλισμένο λευκό ή χρωματιστό τσιμεντοκονίαμα, που στην σύνθεσή του περιέχονται, τσιμέντο υψηλών αντοχών, κατάλληλα διαβαθμισμένα αδρανή, ειδικά ενεργά πρόσθετα και ρητίνες, που προσδίδουν στο υλικό άρρηκτη πρόσφυση με το υπόστρωμα, εξαιρετική εργασιμότητα και τελικά άψογη επιφάνεια με υψηλές μηχανικές αντοχές.

Η Πατητή Τσιμεντοκονία της , συνιστάται για χρήση σε νέα ή παλαιά δάπεδα και τοίχους, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Αντιμυκητική, δεν ευνοεί τη δημιουργία μούχλας και είναι φιλική στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Στιβαρή, χρηστική, βιομηχανικά τελειοποιημένη, η Πατητή Τσιμεντοκονία!

Η διαχρονικότητα των αρχιτεκτονικών αναγκών για απλότητα, λειτουργικότητα, πολυμορφικότητα, έχουν επαναφέρει την Πατητή Τσιμεντοκονία στο προσκήνιο των νέων κατασκευών αλλά και των ανακαινίσεων, για να προσφέρει νέα προοπτική, μακριά από τους συνήθεις τρόπους επένδυσης τοίχων και δαπέδων.

Στιβαρή, χρηστική, βιομηχανικά τελειοποιημένη, η Πατητή Τσιμεντοκονία της , έχει διευρύνει τις εφαρμογές του προϊόντος και το έχει οδηγήσει σε νέα διακοσμητικά μονοπάτια γεμάτα χρώμα και αριστοτεχνικές τεχνοτροπίες.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ (ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ)

[sp_easyaccordion id=”5579″]

Η Πατητή Τσιμεντοκονία (Σταμπωτά δάπεδα), συνιστάται για εφαρμογή σε οριζόντιες ή και κάθετες

Η Πατητή Τσιμεντοκονία (Σταμπωτά δάπεδα), συνιστάται για εφαρμογή σε οριζόντιες ή και κάθετες, εσωτερικές ή εξωτερικές επιφάνειες, από μπετόν, σοβά, γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες και πλήθος άλλων υποστρωμάτων, μετά από την κατάλληλη προετοιμασία.

Η ειδική της σύνθεση, επιτρέπει τη δημιουργία κατασκευών όπως τραπέζια, χτιστά κρεβάτια, νιπτήρες, λουτήρες, ζαρντινιέρες, σκαλοπάτια, αυλές και αμέτρητες άλλες εφαρμογές σε παραδοσιακά ή σύγχρονα κτίσματα που θέλουμε να προσδώσουμε μοναδικό χαρακτήρα.

Για εφαρμογές σε λεπτές επιστρώσεις πάχους έως 3mm, για παράδειγμα σε δάπεδα που καταπονούνται ιδιαίτερα, συνιστάται η προσθήκη στη μάζα του κονιάματος της ενισχυτικής πολυμερικής ρητίνης σε μορφή πούδρας. 500gr αναμεμειγμένα σε 25Kg (1 σακί ).

Η Πατητή Τσιμεντοκονία, θα αυξήσει κάθετα τις μηχανικές αντοχές της τελικής επιφάνειας.

Συνιστάται η χρήση  σε ανακαινίσεις με πατητή τσιμεντοκονία σε παλαιά πλακίδια και μωσαϊκό!

Αντίστοιχα συνιστάται η χρήση  σε ανακαινίσεις με πατητή τσιμεντοκονία σε παλαιά πλακίδια και μωσαϊκό, αφού πρώτα έχει προηγηθεί το αστάρωμά τους με Ακρυλικό Χαλαζιακό Αστάρι .

Σταμπωτά δάπεδα για εφαρμογές σε πατώματα με ενδοδαπέδια θέρμανση!

Για εφαρμογές σε πατώματα με ενδοδαπέδια θέρμανση, το βελτιωτικό γαλάκτωμα συμπυκνωμένης δύναμης της , θα ενισχύσει την πλαστικότητα και ελαστικότητα της Πατητής Τσιμεντοκονίας με αποτέλεσμα να μπορεί να ακολουθεί τις έντονες συστολοδιαστολές της θερμαινόμενης επιφάνειας (αναλογία πρόσμιξης 750ml για κάθε 25kg Πατητής Τσιμεντοκονίας).

Όπου απαιτείται, συνήθως σε χώρους που υποδέχονται μεγάλο φορτίο κίνησης (όπως είναι οι επαγγελματικοί χώροι), ή που δέχονται δονήσεις (όπως είναι τα πατάρια κ.ά.), συνιστάται ο οπλισμός της Πατητής Τσιμεντοκονίας με το Υαλόπλεγμα  (άνοιγμα καρέ 4Χ4 mm).

1. Προετοιμασία επιφάνειας:

Το υπόστρωμα θα πρέπει να είναι σταθερό, επιμελώς διαβρεγμένο, απαλλαγμένο από σκόνες, λάδια και κάθε σαθρό υλικό. Η δημιουργία αρμών διαστολής θεωρείται επιβεβλημένη σε δάπεδα, σε εξωτερικούς χώρους κάθε 25-30m2. Σε εσωτερικούς χώρους απαραίτητο είναι περιμετρικός αρμός 5-8 mm.

2. Εφαρμογή:

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ (ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ)

Επιλέγουμε μία από τις 7 έτοιμες αποχρώσεις της Πατητής Τσιμεντοκονίας και αναμειγνύουμε 25 Kg κονιάματος
(1 σακί) με 5 lt καθαρό νερό.

Με μπετονιέρα ή με δράπανο σε χαμηλές στροφές!

Με μπετονιέρα ή με δράπανο σε χαμηλές στροφές, αναδεύουμε έως ότου δημιουργηθεί ένα ομοιογενές συνεκτικό παστώδες μείγμα χωρίς σβώλους με καλή εργασιμότητα. Στην διαβρεγμένη επιφάνεια που θα επενδύσουμε με Πατητή Τσιμεντοκονία, με φαρδιά ανοξείδωτη σπάτουλα με δόντια (5 – 10 mm.), εφαρμόζουμε το υλικό.

«Χτενίζουμε» την επιφάνεια στο σύνολό της και στη συνέχεια με την ίσια πλευρά της σπάτουλας λειαίνουμε και πατάμε το υλικό, ώστε να εξαλειφθεί η πιθανότητα εμφάνισης οπών που δημιουργούνται από εγκλωβισμένες φυσαλίδες στο «σώμα» της Πατητής.

Ανθεκτικό χαρακτήρα θα δείξει η Πατητή σε βάθος χρόνου!

Περίπου 2 ώρες αργότερα και αφού η επιφάνεια της Πατητής έχει στεγνώσει επιφανειακά και έχει γίνει βατή, επανερχόμαστε. Διαβρέχουμε με νερό, ελεγχόμενα με ψεκασμό και λειαίνουμε με αφρώδες τριβίδι την επιφάνεια. Στη συνέχεια με μυστρί πατάμε την τσιμεντοκονία και της προσδίδουμε τον χαρακτήρα της πατητής.

Όσο πιο επιμελής είναι σε αυτό το στάδιο η εφαρμογή, τόσο πιο ανθεκτικό χαρακτήρα θα δείξει η Πατητή σε βάθος χρόνου.

Σταμπωτά δάπεδα

Σταμπωτά δάπεδα

Το τελικό φινίρισμα της επιφάνειας το δίνει η φαρδιά ανοξείδωτη σπάτουλα που αφού διατρέξει την επιφάνεια στο σύνολό της, θα την τελειοποιήσει.

Η Πατητή, θα ανταποδώσει την φροντίδα που της πρόσφερε ο ικανός και επιδέξιος μάστορας και θα αναδείξει πατίνες και νερά μοναδικής αισθητικής αξίας. Για την αποφυγή αφυδάτωσης, συνιστάται η διαβροχή της επιφάνειας για τις επόμενες 24 ώρες. Με αυτή τη διαδικασία απομακρύνεται ο κίνδυνος εμφάνισης ρηγματώσεων στην επιφάνεια.

Η Πατητή, θα ανταποδώσει την φροντίδα που της πρόσφερε ο ικανός και επιδέξιος μάστορας!

Μετά από 3-4 ημέρες και εφόσον οι συνθήκες περιβάλλοντος (θερμοκρασία, σχετική υγρασία) είναι κανονικές, εφαρμόζουμε με ρολό, πινέλο ή πιστόλι airless το Ακρυλικό Βερνίκι εμποτισμού διαλύτου της .

Στις περιπτώσεις όπου υπάρχει έντονη υγρασία και χαμηλές θερμοκρασίες, προτείνεται η εφαρμογή του  να πραγματοποιείται μετά από 7 ημέρες. Εύκολο στη χρήση, ελαιοαπωθητικό, θα αποτρέψει το λέκιασμα της επιφάνειας.
3. Σε κάθετες επιφάνειες:

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΑΛΑΙΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ(ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ)

Σε εσωτερικούς χώρους, εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το γυαλιστερό πολυουρεθανικό βερνίκι νερού, ή το υδατοαπωθητικό ματ προϊόν Νανοτεχνολογίας . Ξεχωριστό ενδιαφέρον, προσφέρει το Διακοσμητικό Βερνίκι νερού .

Τα ψήγματα μετάλλου που περιέχονται στη σύνθεσή του, δημιουργούν αστραφτερές επιφάνειες που ακτινοβολούν το φως από όποια πηγή και αν προέρχεται και μετατρέπουν συνηθισμένους χώρους σε φαντασμαγορικά σκηνικά.

Τα πλεονεκτήματα της πατητής τσιμεντοκονίας

Πατητή τσιμεντοκονία(Σταμπωτά δάπεδα)… Όχι, δεν είναι μια νέα μόδα στον χώρο της δόμησης και των ανακαινίσεων, αλλά ένας παραδοσιακός τρόπος που πλέον έχει κερδίσει πάρα πολύ σημαντικό έδαφος στις ανακαινίσεις χώρων, είτε επαγγελματικών, είτε πρόκειται για οικιακούς χώρους.

pathth_tsimontokonia

Σταμπωτά δάπεδα Μπάνιου

Σίγουρα έχετε ακούσει πολλά για την πατητή τσιμεντοκονία, παρακάτω όμως θα διαβάσετε περισσότερα και θα μάθετε τους σημαντικότερους λόγους που η πατητή τσιμεντοκονία είναι για εσάς…

pathth_tsimontokonia8

Σταμπωτά δάπεδα Μπάνιου

Ας ξεκινήσουμε από ένα ευαίσθητο θέμα που δεν είναι άλλο από  την οικολογία. Τα υλικά οικοδομής που χρησιμοποιούνται δεν επηρεάζουν μόνο το φυσικό περιβάλλον, αλλά και την υγεία των ανθρώπων που παραμένουν σε ένα κτήριο. Η πατητή τσιμεντοκονία είναι ένα, αμιγώς, οικολογικό υλικό που μπορεί να συνδυάζει την ποιότητα αισθητικής με την ποιότητα υλικού.

pathth_tsimontokonia6

Σταμπωτά δάπεδα Μπάνιου

Μπορεί η πατητή τσιμεντοκονία να είναι ένα οικολογικό υλικό, αλλά δεν κάνει “εκπτώσεις” στο αποτέλεσμα. Πρόκειται για μια τεχνοτροπία που απευθύνεται σε ανθρώπους και επιχειρήσεις με υψηλές απαιτήσεις.

Η αισθητική της πατητής είναι υψηλού επιπέδου!

Η αισθητική της πατητής είναι υψηλού επιπέδου, γεγονός που την κάνει περιζήτητη σε ξενοδοχειακές μονάδες και κέντρα αισθητικής, μιας και το μπάνιο και οι χώροι υγείας είναι οι δημοφιλέστεροι χώροι εφαρμογής της.

Επίσης, η πατητή τσιμεντοκονία χρησιμοποιείται σε ακριβές οικίες ως πολυτελής τύπος ανακαίνισης, αλλά και σε σπίτια που θέλουν οι ιδιοκτήτες τους να τα αναβαθμίσουν με σκοπό την βέλτιστη παραμονή τους σε αυτά ή την πώληση τους.

Σταμπωτά δάπεδα Μπάνιου

Σταμπωτά δάπεδα Μπάνιου

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει η πατητή τσιμεντοκονία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν διαφορετικά από εξαιρετικά. Ένας από αυτούς τους λόγους είναι η “αντοχή” της στην υγρασία.

Η τεχνολογία κατασκευής της, της επιτρέπει την διαπνοή!

Η τεχνολογία κατασκευής της, της επιτρέπει την διαπνοή, η οποία την καθιστά ενεργή στις υγρασιακές συνθήκες. Για την ακρίβεια αποτελείται από συστατικά, όπως είναι ο ασβέστης, ο ασβεστόλιθος και το μάρμαρο με κατά συνέπεια να μην προβληματίζει στο υγρό περιβάλλον η κατασκευή.

Εκτός από το προφανές πλεονέκτημα της αντιμετώπισης της υγρασίας, με αυτόν τον τρόπο υπάρχει ευρυθμία στο μικροκλίμα του χώρου.

pathth_tsimontokonia4

Σταμπωτά δάπεδα Μπάνιου

Ένα άλλο πλεονέκτημα που διαθέτει η πατητή τσιμεντοκονία!

Ένα άλλο πλεονέκτημα που διαθέτει η πατητή τσιμεντοκονία είναι η τοποθέτησή της σε όλες τις επιφάνειες. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει κάνει την πατητή τσιμεντοκονία δημοφιλή παγκοσμίως, καθώς είναι λίγα τα υλικά που έχουν αυτή την ιδιότητα στην εφαρμογή τους.

Είτε πρόκειται για μπετόν, ξύλο, πλακάκια, μάρμαρο, γυψοσανίδα ή γυαλί, η πατητή τσιμεντοκονία θα εφαρμοστεί άριστα με οποιοδήποτε είδος δαπέδου ή τοίχου. Την ίδια, επιτυχή, εφαρμογή μπορεί να έχει και σε εξωτερικούς χώρους όπως είναι οι πισίνες ή τα spa και τα ντους.

Η πατητή τσιμεντοκονία δεν είναι μια ακριβή μέθοδος αναδόμησης και ανακαίνισης!

Η πατητή τσιμεντοκονία δεν είναι μια ακριβή μέθοδος αναδόμησης και ανακαίνισης, αντιθέτως αποτελεί έναν πολύ οικονομικό τρόπο συγκριτικά με άλλους τρόπους ανακαινίσεων.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μπορεί η πατητή τσιμεντοκονία να πωλείται πολύ φθηνά και να παρέχονται οι κατάλληλες εγγυήσεις, αλλά η συμμετοχή ενός έμπειρου συνεργείου κρίνεται απαραίτητη.

Τεχνικές λεπτομέρειες από το στάδιο του καθαρισμού του δαπέδου!

Υφίστανται τεχνικές λεπτομέρειες από το στάδιο του καθαρισμού του δαπέδου μέχρι το στέγνωμα μετά την εφαρμογή που ένας μη εξειδικευμένος άνθρωπος, ανεξαρτήτως τις γνώσεις του, θα έθετε σε ρίσκο την εργασία.

pathth_tsimontokonia2

Σταμπωτά δάπεδα Μπάνιου

Πλέον οι εργασίες με Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο, τοίχο και Οροφή έχουν πληθύνει και μπορείτε να βρείτε εύκολα δουλειές που έχουν διεκπεραιωθεί. Έτσι θα αποκτήσετε μια συνολική εικόνα για την ποιότητα αισθητικής που προσφέρεται, αξιολογώντας την παράλληλα.

 

Σταμπωτά δάπεδα Μπάνιου

Σταμπωτά δάπεδα Μπάνιου

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο

 

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο και τοίχο

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο και τοίχο

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο και τοίχο

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο και τοίχο

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο και τοίχο

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο και τοίχο

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο, τοίχο και Οροφή

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο, τοίχο και Οροφή

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο, τοίχο και Οροφή

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο, τοίχο και Οροφή

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο, τοίχο και Οροφή

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο, τοίχο και Οροφή

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο, τοίχο και Οροφή

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο, τοίχο και Οροφή

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο, τοίχο και Οροφή

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο, τοίχο και Οροφή

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο, τοίχο και Οροφή

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο, τοίχο και Οροφή

Σταμπωτά δάπεδα σε Δάπεδο, τοίχο και Οροφή

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( 4.85 ) Η Συνολική Βαθμολογία Ποιότητας των επαγγελματιών μας.
Loading...

Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες

Πατήστε το βελάκι δεξιά να ανοίξει η κατηγορία