Αρχική σελίδα Όλες οι υπηρεσίεςΓυψοσανίδες 6 Λόγοι που η ψευδοροφή με γυψοσανίδα είναι η απόλυτη επιλογή για τον χώρο σου!

6 Λόγοι που η ψευδοροφή με γυψοσανίδα είναι η απόλυτη επιλογή για τον χώρο σου!

από admin
2467 Προβολές
6 Λόγοι που η ψευδοροφή με γυψοσανίδα είναι η απόλυτη επιλογή για τον χώρο σου!

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ

Κύριο Σπύρο

Τηλ. 6972106551

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ

1. ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ!
2. ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!
3. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ!
Γυψοσανίδες - Ψευδοροφές - Χωρίσματα, Πάρτε την καλύτερη Προσφορά
Πατώντας (Αποστολή στους Επαγγελματίες) αποδέχεσαι τους όρους και προϋποθέσεις του κανονισμού GDPR & του www.texnites.bestgr.gr.

Για την κατασκευή ψευδοροφής με γυψοσανίδα, οι εργασίες είναι ιδιαίτερα απλές!

Οι ψευδοροφές με γυψοσανίδα, αποτελούν μια από τις πιο συνηθισμένες επιλογές στον τομέα κατασκευής οροφών. Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι πολλοί, καθώς η γυψοσανίδα σαν υλικό συγκεντρώνει πολλά οφέλη και πλεονεκτήματα που κάνουν την επιλογή της μια πολύ έξυπνη κίνηση.

Τα βήματα που ακολουθούν στην τοποθέτηση ψευδοροφής με γυψοσανίδα. Στην αρχή τοποθετείται ένας μεταλλικός σκελετός, εφαρμόζεται μία στρώση τουλάχιστον από γυψοσανίδα και έπειτα στοκάρονται και σπατουλάρονται.

Τα μερεμέτια που χρειάζονται είναι ελάχιστα και για αυτό η τοποθέτησή της είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη. Εκτός όμως από την εύκολη τοποθέτηση, η ψευδοροφή με γυψοσανίδα έχει να σου προσφέρει πολλά ακόμη.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι ψευδοροφές με γυψοσανίδες;

Οι ψευδοροφές με γυψοσανίδες, διακρίνονται τόσο για αισθητικούς όσο και για πρακτικούς λόγους. Στην παρακάτω λίστα θα βρεις όλα τα οφέλη τα οποία θα εξασφαλίσεις επιλέγοντας τις ψευδοροφές με γυψοσανίδα:

 

[sp_easyaccordion id=”5565″]

Μη Επιβάρυνση

Οι ψευδοροφές από γυψοσανίδα επιβαρύνουν ελάχιστα το χώρο καθώς είναι πολύ ελαφριές και άρα δεν προσθέτουν επιπλέον βάρος στο κτήριο, ενώ πρόκειται γενικά για “καθαρές” κατασκευές χωρίς σκουπίδια, λάσπες και μπάζα που απαιτούν επιπλέον κόστος για να απομακρυνθούν ή να καθαριστούν.

Χρόνος & Αντοχή

Εάν ο γρήγορος χρόνος κατασκευής είναι πολύ σημαντικός για εσάς αλλά δεν κάνετε εκπτώσεις ως προς την αντοχή της κατασκευής σας στον χρόνο, τότε η λύση της γυψοσανίδας είναι ιδανική καθώς φτιάχνεται πολύ γρήγορα και αντέχει όσο μια συμβατική κατασκευή.

Ακόμη, η γυψοσανίδα προσφέρει μεγάλη αντοχή σε παθητικές καταπονήσεις αλλά και σε σεισμούς.

Καλή μόνωση του χώρου

Οι ψευδοροφές γυψοσανίδας προσφέρουν μοναδική ηχομόνωση και προστατεύουν αποτελεσματικά από τους ενοχλητικούς θορύβους. Παράλληλα έχουν καλές θερμομονωτικές ιδιότητες εμποδίζοντας τις συνεχείς μεταβολές της θερμοκρασίας του δωματίου και εξοικονομώντας χρήματα από τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης.

Σταθερότητα & Αντοχή

Οι ψευδοροφές και τα χωρίσματα από γυψοσανίδα είναι πολύ ανθεκτικά τόσο απέναντι στο πέρασμα το χρόνου όσο και στις διάφορες καταπονήσεις. Βοηθούν στην πυροπροστασία και δεν επηρεάζονται από σεισμούς.

Χαμηλό Κόστος & Μέγιστη Λειτουργικότητα.

Η κατασκευή ψευδοροφής με γυψοσανίδα αν και είναι εφικτή σε πολύ προσιτές τιμές, μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη και να εξυπηρετήσει πολλές διαφορετικές ανάγκες. Συνδυάζοντας χαμηλός κόστος και υψηλή ποιότητα, προτιμώνται όλο και συχνότερα για διάφορες κατασκευές.

Υψηλό Αισθητικό Αποτέλεσμα

Οι ψευδοροφές με γυψοσανίδα μπορούν να βαφτούν και να επεξεργαστούν πολύ εύκολα ώστε να ταιριάξουν με όποιο στυλ εσύ θες και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές και δεν υπάρχει κανένας σχεδιαστικός περιορισμός. Από τα παραπάνω είναι φανερό ότι η ψευδοροφή από γυψοσανίδα είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιο χώρο και αν επιθυμείς να την τοποθετήσεις.

 

 

Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται η ψευδοροφή με γυψοσανίδα;

 

Οι ψευδοροφές με γυψοσανίδα, διαθέτουν πολλές εφαρμογές, οι οποίες συνοψίζονται στα εξής:

Για κάλυψη ατελειών όπως καλώδια, σωλήνες, κλπ.

Για τοποθέτηση κρυφού φωτισμού

Για διακοσμητικούς λόγους και περίτεχνες κατασκευές

Για την ηχομόνωση ενός δωματίου

Για την κάλυψη συστημάτων θέρμανσης και εξαερισμού

Οι ψευδοροφές από γυψοσανίδα επιλέγονται τόσο για επαγγελματικούς χώρου όσο και για σπίτια καθώς με την κατάλληλη επεξεργασία μπορούν να καλύψουν και την πιο ιδιαίτερη περίπτωση. Για να έχεις όμως ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου, το μυστικό βρίσκεται στην καλή τοποθέτηση.

 

Οικονομία

Χρειάζεσαι πολύ λιγότερα χρήματα για να φτιάξεις πολύπλοκες κατασκευές και έπιπλα που σε άλλη περίπτωση θα απαιτούσαν ειδικούς τεχνογνώστες και ακριβότερα ή περισσότερα υλικά.

Είναι και ο κύριος λόγος που όλο και περισσότεροι προτιμούν αυτόν τον τρόπο δόμησης για ολοένα και νέες λύσεις.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( 4.85 ) Η Συνολική Βαθμολογία Ποιότητας των επαγγελματιών μας.
Loading...

Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες

Πατήστε το βελάκι δεξιά να ανοίξει η κατηγορία