Αρχική σελίδα Όλες οι υπηρεσίεςΒαψίματα | Ελαιοχρωματισμοί 7+ Φανταστικές τεχνοτροπίες τοίχου που θα αγαπήσεις

7+ Φανταστικές τεχνοτροπίες τοίχου που θα αγαπήσεις

από admin
4202 Προβολές
7+ Φανταστικές τεχνοτροπίες τοίχου που θα αγαπήσεις

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ

Γιάννη Πολυχρονόπουλο

Τηλ. 6976732013

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ

1. ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ!
2. ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!
3. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ!
Ελαιοχρωματισμοί, Πάρτε την καλύτερη Προσφορά
Πατώντας (Αποστολή στους Επαγγελματίες) αποδέχεσαι τους όρους και προϋποθέσεις του κανονισμού GDPR & του www.texnites.bestgr.gr.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές και υπέροχες τεχνοτροπίες τοίχου!

Για όσους θέλετε να ανανεώσετε κάποια σημεία στους τοίχους του σπιτιού σας, υπάρχουν τεχνοτροπίες που μπορείτε να κάνετε εύκολα και οικονομικά.

Τεχνοτροπία με ψάθινη σκούπα.

Οι «γραμμές» που θα τραβήξετε φυσικά και είναι αδύνατον να είναι ολόισιες, αλλά επιβάλλεται να κινούνται σε μια στοιχειώδη ευθεία, ενώ το πιο σημαντικό για την επιτυχία της συγκεκριμένης τεχνικής είναι ότι σε κάθε «γραμμή» που θα τραβήξετε με τη βούρτσα ή την σπάτουλα η κίνηση θα πρέπει να φαίνεται συνεχόμενη, από την αρχή έως το τέλος κάθε οριζόντιας ή κάθετης γράμμωσης, χωρίς να διακρίνονται ξεκάθαρα τα σημεία που η βούρτσα σηκώθηκε από τον τοίχο για να ξανακουμπήσει, δημιουργώντας κενά στο συνολικό σχέδιο.

-Πρώτα περνάμε το ανοικτό χρώμα (λευκό) το αφήνουμε να στεγνώσει πολύ καλά και την επόμενη μέρα περνάμε το σκούρο (μωβ).

Πριν στεγνώσει με την βοήθεια της σκούπας ,αφαιρούμε χρώμα από το μωβ ώστε να φανούν τα ξυσίματα. Σκουπίζουμε καλά την σκούπα και συνεχίζουμε.

Ρίγες

Είτε κάθετες είτε οριζόντιες, οι ρίγες είναι μια κλασική επιλογή. Προτίμησε κυρίως χοντρές ρίγες, τόσο για να είναι πιο δραματικό το εφέ, όσο και επειδή οι λεπτές μπορεί να ζαλίσουν. Αφού μετρήσεις σωστά αποστάσεις μεταξύ των ριγών, σχεδιάζεις γραμμές με ένα μολύβι για να οριοθετήσεις τις ρίγες και καλύπτεις τις γραμμές αυτές με μπλε χαρτοταινία. Όταν στεγνώσουν οι βαμμένες ρίγες καλά, αφαιρείς τη χαρτοταινία και καλύπτεις τις βαμμένες, συνεχίζοντας το βάψιμο με αυτές.

Σφουγγάρι


Η τεχνική του σφουγγαριού είναι ευρέως γνωστή και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς. Για να την πετύχεις, περνάς την πρώτη στρώση χρώματος στον τοίχο σου. Έπειτα με ένα σφουγγάρι θάλασσας, περνάς με ταμποναριστές, “ακατάστατες” κινήσεις μία πιο ανοιχτή απόχρωση.
Extra tip: Με δύο ή τρία διαδοχικά τέτοια ταμποναρίσματα σε διαφορετικούς χρωματικούς τόνους, καταφέρνεις εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Σχέδια στον τοίχο με χαρτοταινία


Έχοντας βάψει τον τοίχο σου στο χρώμα που επιθυμείς στη βάση, δημιουργείς σχήματα με μπλε χαρτοταινία. Έπειτα βάφεις τη δεύτερη στρώση διαφορετικού χρώματος και αφού στεγνώσει, τραβάς προσεκτικά την ταινία και αυτό που μένει είναι ένα υπέροχο σχέδιο – αυτό που εσύ επέλεξες!
Extra tip: Είναι σημαντικό να επιλέξεις τη μπλε χαρτοταινία, καθώς έχει πολύ υψηλά επίπεδα απορρόφησης του χρώματος και αφαιρείται εύκολα, χωρίς να αφήνει σημάδια.

Με σακούλα


Για ακανόνιστο αποτέλεσμα, επίλεξε 2 διαφορετικά χρώματα ή 2 διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. Βάψε αρχικά με το χρώμα βάσης. Έπειτα τύλιξε το ρολό πολύ καλά με μία πλαστική σακούλα και όσο είναι νωπό το χρώμα, πέρασε τον τοίχο με το δεύτερο χρώμα. Έτοιμα τα ανάγλυφα σχέδια που θα εντυπωσιάσουν!

Κάνε τον τοίχο σου να δείχνει σαν… τζιν!

Χρησιμοποιώντας μία βούρτσα και βερνικόχρωμα, μπορείς με μία πολύ απλή τεχνική να κάνεις τον τοίχο σου να φαίνεται σαν τζιν. Βάφεις με το βερνικόχρωμα τον τοίχο σου και με μία σκληρή βούρτσα κάνεις από πάνω γενναίες κινήσεις προς την κατεύθυνση που θες, οριζόντια ή κάθετα. Έτσι, δημιουργούνται ρίγες διαφορετικών αποχρώσεων που δίνουν ένα αποτέλεσμα που προσομοιάζει σε τζιν!

Σκακιέρα

Δημιούργησε εντυπωσιακό εφέ σκακιέρας σε έναν από τους τοίχους σου, χρησιμοποιώντας μπλε χαρτοταινία για να χτίσεις το σχέδιο, πρώτα οριζόντια και βάφοντας με το πρώτο χρώμα. Έπειτα, αφού στεγνώσει πολύ καλά, αφαιρείς τη χαρτοταινία και τοποθετείς νέα πάνω στα βαμμένα τμήματα και βάφεις κάθετα με το δεύτερο χρώμα.

Με Στένσιλ


Με την τεχνική του στένσιλ, μπορείς να διακοσμήσεις πολύ εύκολα τους τοίχους σου με ιδιαίτερα σχέδια και επαναλαμβανόμενα μοτίβα, σαν να είσαι ο καλύτερος ζωγράφος!

 

Τεχνοτροπίες τοίχου ιδέες

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες

Πατήστε το βελάκι δεξιά να ανοίξει η κατηγορία