Αρχική σελίδα Κατασκευές Τραπέζια Ξύλινα Μασίφ Κατασκευές

Τραπέζια Ξύλινα Μασίφ Κατασκευές

από admin
6158 Προβολές
Τραπέζια Ξύλινα Μασίφ Κατασκευές

ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΞΥΛΙΝΑ ΜΑΣΙΦ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Τελευταία τάση της μόδας στα έπιπλα είναι η κατασκευή τους από φυσικά υλικά. Ξύλινα μασιφένια τραπέζια με τις λεπτομέρειες του ξύλου εμφανή. Ρόζοι ,έντονα νερά ακόμα και τρύπες δίνουν στο ξύλο την πραγματική φυσική του υπόσταση.
Όταν προβείτε σε μια τέτοια επιλογή θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα μασιφένια τραπέζια είναι πολύ δύσκολα στη μετακίνησή τους λόγο του βάρους τους. Είναι όμως πολύ ανθεκτικά στη χρήση και μας επιτρέπουν να “κρύψουμε” εύκολα τις οποιαδήποτε γρατζουνιές και φθορές που μπορούν να δημιουργηθούν από τη χρήση. Με λίγα λόγια χρησιμοποιήστε τα άφοβα!

Πολύ συχνά θα βρούμε τέτοιου είδους τραπέζια να συνοδεύονται με 4 καρέκλες και ένα πάγκο. Οι βάσεις αυτών των τραπεζιών συνήθως είναι μεταλλικές δίνοντας τους ένα πιο “βιομηχανικό” style.
Μια τέτοιου είδους επιλογή ύφους για να μας δώσει ένα αρμονικό αποτέλεσμα κάλο είναι να συνδυαστεί με έναν καναπέ. Επιλέξτε λινά υφάσματα και πιο γήινες αποχρώσεις. Μην φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε μεταλλικά διακοσμητικά ακόμα και με σκουριά και πίνακες ή πάνελ που έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλώσιμα υλικά

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars ( 4.85 ) Η Συνολική Βαθμολογία Ποιότητας των επαγγελματιών μας.
Loading...

Άλλες Σχετικές Υπηρεσίες

Πατήστε το βελάκι δεξιά να ανοίξει η κατηγορία