ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΞΥΛΙΝΑ ΜΑΣΙΦ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ή ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ

1. ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ
2. ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
3. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ
Πατώντας (Αποστολή στους Επαγγελματίες) αποδέχεσαι τους όρους και προϋποθέσεις του κανονισμού GDPR & του www.texnites.bestgr.gr.

ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΞΥΛΙΝΑ ΜΑΣΙΦ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Τελευταία τάση της μόδας στα έπιπλα είναι η κατασκευή τους από φυσικά υλικά. Ξύλινα μασιφένια τραπέζια με τις λεπτομέρειες του ξύλου εμφανή. Ρόζοι ,έντονα νερά ακόμα και τρύπες δίνουν στο ξύλο την πραγματική φυσική του υπόσταση.
Όταν προβείτε σε μια τέτοια επιλογή θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα μασιφένια τραπέζια είναι πολύ δύσκολα στη μετακίνησή τους λόγο του βάρους τους. Είναι όμως πολύ ανθεκτικά στη χρήση και μας επιτρέπουν να “κρύψουμε” εύκολα τις οποιαδήποτε γρατζουνιές και φθορές που μπορούν να δημιουργηθούν από τη χρήση. Με λίγα λόγια χρησιμοποιήστε τα άφοβα!

Πολύ συχνά θα βρούμε τέτοιου είδους τραπέζια να συνοδεύονται με 4 καρέκλες και ένα πάγκο. Οι βάσεις αυτών των τραπεζιών συνήθως είναι μεταλλικές δίνοντας τους ένα πιο “βιομηχανικό” style.
Μια τέτοιου είδους επιλογή ύφους για να μας δώσει ένα αρμονικό αποτέλεσμα κάλο είναι να συνδυαστεί με έναν καναπέ. Επιλέξτε λινά υφάσματα και πιο γήινες αποχρώσεις. Μην φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε μεταλλικά διακοσμητικά ακόμα και με σκουριά και πίνακες ή πάνελ που έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλώσιμα υλικά